HerNews.gr
Ψυχαγωγία

And Just Like That: Έρχεται το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν

Στη σειρά And Just Like That, ο τίτλος του προτελευταίου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν, που είναι “The Last Supper – Part One”, είναι σαν να θέλει να μας πει ότι το τέλος πλησιάζει.

And Just Like That:  Όσα είδαμε στο 10ο επεισόδιο 

H Carrie άρχισε να μετακομίζει από το παλιό της διαμέρισμα στο νέο σπίτι που θα μοιράζεται με τον Aidan στο Gramercy Park.

Πριν όμως το αποχωριστεί οριστικά ετοιμάζει ένα ξεχωριστό δείπνο με 16 στενούς φίλους της. Αφήνει θέση και για τον Aidan, ο οποίος στο παρελθόν είχε αρνηθεί να πατήσει το πόδι του σε αυτό το μέρος.

Ενώ το κλαδί ελιάς της (ένα από τα πολλά) απορρίφθηκε για ακόμη μια φορά, άνοιξε τις πόρτες για την πρώτη τους ειλικρινή συζήτηση.

Ο Aidan αποκάλυψε τον περιττό πια φόβο του ότι η παρουσία του στο διαμέρισμα, θα αναζωπυρώσει τον θυμό που ένιωθε κάποτε για την Carrie.

Ακριβώς τη στιγμή που φαίνεται να ξεπερνούν αυτό το θέμα, έρχεται κάτι να τους ταράξει.

Ο Aidan εμπλέκεται σε μια οικογενειακή κρίση. Ο μικρότερος γιος του, Wyatt, μετά από καυγά με την μητέρα του, παίρνει το αυτοκίνητο του πατέρα του. Η κατάληξη δεν είναι όμως πολύ καλή, αφού ο μικρός χτυπάει σοβαρά. 

Ο Aidan είναι πνιγμένος από ενοχές, πιστεύοντας ότι έπρεπε να ήταν εκεί, όταν ο γιος του, τον χρειαζόταν περισσότερο.

Τι θα γίνει στο τέλος της σειράς;

Το επεισόδιο τελείωσε με την Carrie να κάνει ό,τι μπορούσε για να τον παρηγορήσει. Αλλά είναι προφανές ότι δεν είναι η τελευταία φορά που τίθεται αυτό το θέμα.

Περιμένουμε να δούμε αν ο Aidan θα αλλάξει την απόφασή του να μένει και στην Νέα Υόρκη μαζί με την Carrie. Αν όμως γυρίσει μόνιμα στην φάρμα του, τότε η Carrie θα τον ακολουθήσει;

Αν επιλέξει να είναι μαζί με τον Aidan, θα ερχόταν ένα φυσικό τέλος για την σειρά. Αυτό το επεισόδιο σίγουρα θα ήταν αντάξιο του τίτλου “The Last Supper – Part Two”.

Πάντωςδεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μια σειρά με την Carrie οπουδήποτε αλλούς εκτός από την Νέα Υόρκη.

Αν και πρόκειται απλώς για εικασίες, δεν είναι η μόνη ιστορία αυτού του επεισοδίου που παραπέμπει στο τέλος της σειράς. Αναμένουμε λοιπόν το νέο επεισόδιο για να δούμε τις εξελίξεις.

And Just Like That: Η επιστροφή του Aidan

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάικλ Τζάκσον: Η βιογραφική του ταινία μπαίνει στην τελική «ευθεία»

HerNews ka

«Τα Πάντα Όλα»: Ποια είναι η ταινία που σάρωσε τα Όσκαρ

Her News

H Μαρία Ναυπλιώτου είναι η “Φιλουμένα Μαρτουράνο” σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου | Από 26 Οκτωβρίου στο Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ

Her News