HerNews.gr
Διεθνή

Irina Shayk: Ενθουσιασμένη για το ειδύλλιο με τον Tom Brady – «Είναι ο άνδρας των ονείρων της»

Η Irina Shayk φέρεται να είναι «πολύ ενθουσιασμένη» για το φημολογούμενο ειδύλλιό της με τον Tom Brady, ο οποίος λέγεται ότι είναι ο «ο τύπος των ονείρων» της.

Η 37χρονη Ρωσίδα είναι «εντυπωσιασμένη με τον Tom», είπε μια πηγή στο People , προσθέτοντας ότι «λατρεύει να βγαίνει μαζί του».

«Είναι ο τύπος των ονείρων της», πρόσθεσε η πηγή.

Το 37χρονο Ρώσο σούπερ μόντελ είναι «εντυπωσιασμένο με τον Τομ», σύμφωνα με μια πηγή, η οποία λέει ότι είναι ο «τύπος των ονείρων» της.

Το φημολογούμενο φλερτ του ζευγαριού φέρεται να γίνεται όλο και πιο σοβαρό, και όσον αφορά τον προγραμματισμό, το ζευγάρι το κάνει να λειτουργήσει.

«Δουλεύουν γύρω από το πρόγραμμά τους και συναντιούνται όπου μπορούν», είπε η πηγή στο πρακτορείο. «Η Irina δεν έχει πρόβλημα να ταξιδέψει για να τον δει. Είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη σχέση τους».

Η ενημέρωση έρχεται αφότου το ζεύγος  κοιμήθηκε  στο Λος Άντζελες τον περασμένο μήνα και  «κλείστηκε» μέσα στο ξενοδοχείο Twenty Two για δύο ημέρες νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο Tom Brady και το σούπερ μόντελ έφαγαν στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο – αλλά έκαναν check in χωριστά μέσα σε μόλις πέντε λεπτά ο ένας από τον άλλο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Brady ζει την single ζωή από τότε που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό του με το μοντέλο Gisele Bündchen τον Οκτώβριο του 2022.

Οι φήμες για το ειδύλλιο του ζευγαριού άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάιο, όταν μια πηγή είπε ότι η Shayk «προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή» του Brady στον  γάμο του Joe Nahmad με τη Madison Headrick.

«Τον ακολούθησε όλο το Σαββατοκύριακο», είπε η πηγή. «Προσπαθούσε να του τραβήξει την προσοχή».

Ωστόσο, ο μάνατζερ του Shayk επέκρινε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι η πηγή ήταν «εντελώς φανταστική».

Στη συνέχεια, τον Ιούλιο, το ζευγάρι εθεάθη σε αρκετά οικείες στιγμές μέσα σε ένα αυτοκίνητο μετά από το βράδυ που σίγουρα πέρασαν μαζί, στο Λος Άντζελες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Μαρκλ: Εξηγεί γιατί άρχισε να φοράει χρωματιστά ρούχα μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά καθήκοντα

HerNews ka

Τρίτωσε το κακό στο Παλάτι: Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος

HerNews ka

Angelina Jolie-Brad Pitt: Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά τη μεγάλη οθόνη

Her News