HerNews.gr
Μόδα

Κλέλια Ανδριολάτου: Η μοναδική εμφάνιση της ως νονά!

Κλέλια Ανδριολάτου

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023, η Κλέλια Ανδριολάτου ανέλαβε με χαρά και συναισθηματική φόρτιση το ρόλο της νονάς, βαφτίζοντας τον γιο της αδερφής της, συντροφιά με τον αδερφό της, Ιάσονα.

Κλέλια Ανδριολάτου

Για αυτήν την ξεχωριστή περίσταση, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα σε απόχρωση ροδακινί, φέροντας την αναγνωρίσιμη υπογραφή της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά. Το φόρεμα συνδυάστηκε με ένα λευκό bustier με πέρλες, προσδίδοντας μια αίσθηση κομψότητας και κομψής λάμψης στην εμφάνισή της.

Καθώς ακολούθησε μια δεξίωση για τους προσκεκλημένους, η Κλέλια Ανδριολάτου αλλάξει outfit, επιλέγοντας ένα mini one shoulder φόρεμα, πάντα με την υπογραφή της αγαπημένης σχεδιάστριας. Αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα της επιτρέπει την άνετη κίνηση και διατηρεί μία εντυπωσιακή αισθητική που αναδεικνύει την προσωπικότητά της.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η μοναδική εμφάνιση της που έγινε νονά

Και στις δύο εμφανίσεις της, η Κλέλια Ανδριολάτου ολοκλήρωσε το στιλ της με oversized σκουλαρίκια από τη συλλογή της Βάσιας Κωσταρά. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί το ρομαντικό braided half up half down hairstyle που επέλεξε, το οποίο πρόσθεσε μια διακριτική και κομψή πινελιά στην εμφάνισή της.

Με την επιλογή της για το φόρεμα και τις λεπτομέρειες που συνόδευαν την εμφάνισή της, η Κλέλια Ανδριολάτου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της ως νονά, προσθέτοντας κομψότητα και στυλ σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή.

Κλέλια Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου: Δοκίμασε την τεχνική του brow lamination

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Έφερε στην επιφάνεια τα γούνινα tops που είχαμε ξεχασμένα!

HerNewskl

Φορέστε το φούτερ με στυλ: Συμβουλές για μια άνετη εμφάνιση

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το fashion item που φόρεσε με έμπνευση από τον οίκο Versace

HerNewskl