HerNews.gr
Μόδα

Kylie Jenner: Το εντυπωσιακό σατέν φόρεμα που φόρεσε στην Ιταλία

Η Kylie Jenner μοιράστηκε μερικά αποπνικτικά στιγμιότυπα στο Instagram την Τρίτη καθώς απολάμβανε τις διακοπές της στην Ιταλία – και η εμπνευσμένη της εμφάνιση από εσώρουχα ξεσήκωσε αρκετούς θαυμαστές.

Η 26χρονη ιδρυτής της Kylie Cosmetics έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης μια σειρά από emoji με θέμα, όπως την ιταλική σημαία, ζυμαρικά και κόκκινο κρασί, επιδεικνύοντας το εντυπωσιακό  ντύσιμό της που περιελάμβανε ένα κόκκινο σατέν  σουτιέν από κώνο, ένα μπεζ σατέν που κορσέ στη μέση  και μικροσκοπική φούστα με κορδέλα  όλα από την Dilara Fındıkoğlu.

Kylie Jenner

Η Jenner – η οποία αυτή τη στιγμή βγαίνει με την Timothée Chalamat – πόζαρε σε μια γραφική σκάλα στη νυχτερινή φωτογράφηση, ξεσηκώνοντας την κάμερα καθώς έδειξε το μακιγιάζ  της με άφθονο ροδακινί ρουζ.

Συνδύασε την εμφάνιση με ένα απλό ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα φινετσάτο βραχιόλι, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα. Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Η ανάρτηση της Kylie ακολουθεί μια πιο απαλή εμφάνιση που δημοσίευσε επίσης στο Instagram την Τρίτη, επιδεικνύοντας ένα άψογα επιμελημένο πικνίκ στην ιταλική ύπαιθρο και ένα ονειρικό λευκό φόρεμα.

Kylie Jenner

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η κατανόηση των χρωμάτων στη μόδα μόλις έγινε πιο εύκολη

Her News

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού

Her News

Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό πανωφόρι της με 7.000 αληθινά ροδοπέταλα

HerNewskl