HerNews.gr
Μόδα

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και μαζί με αυτό έρχονται μερικές νέες τάσεις στις τσάντες! Στα σχέδια που κυριαρχούν θα δούμε έντονα χρώματα, statement κομμάτια, αλλά και basic σχέδια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Διαβάστε για τις φετινές τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού 2023 που σχεδιάζουμε να ξεχωρίσουμε!

Τολμηρό υλικό

Από αλυσίδες μέχρι αγκράφες και φερμουάρ, το τολμηρό υλικό έχει ξεχωριστή θέση αυτό το καλοκαίρι. Όσο πιο over-the-top, τόσο το καλύτερο, γι’ αυτό αγαπάμε αυτήν την εμπνευσμένη από το punk αισθητική. Το μαύρο, το ασημί και το χρυσό τυπικά συνθέτουν αυτήν την τάση, δίνοντας ένα νεύμα στο κυκλοθυμικό, goth στιλ, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν σικ.

Μοναδικά σχήματα

Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι γεμάτο μοναδικά σχήματα και είμαστε ερωτευμένες με αυτό που προσφέρεται. Κομψές, σχεδόν αρχιτεκτονικές τσάντες θα συμπληρώσουν κάθε εμφάνιση αυτή τη σεζόν.

Oversized totes

Εάν εργάζεστε ή είστε μαμά, τότε αυτή η τσάντα είναι ιδανική για εσάς. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να δώσετε στην ντουλάπα σας την αναβάθμιση που χρειάζεται με τη μορφή μιας oversized τσάντας. Από τα διαφορετικά υφάσματα έως τα μοναδικά χρώματα, αυτή είναι μια τάση που πιστεύουμε ότι όλες μπορούν να ακολουθήσουν. Επίσης είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Τολμηρές αποχρώσεις

Το καλοκαίρι είναι η ώρα για ανανέωση της χρωματικής παλέτας. Από neon αποχρώσεις μέχρι παστέλ και πολλά άλλα, προτιμήστε τσάντες που ξεχωρίζουν. Είναι ένας εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος για να αναδείξετε τα καλοκαιρινά σας outfits και με χρώματα όπως το πράσινο, το πορτοκαλί, το ροζ, το κίτρινο και το μοβ να κυριαρχούν, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε μία μόνο πολύχρωμη τσάντα.

Ήσυχη πολυτέλεια

Η ήσυχη πολυτέλεια είναι το must της σεζόν. Ουσιαστικά, για να εμπίπτει κάτι στην κατηγορία «ήσυχη πολυτέλεια», πρέπει να είναι κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά και να λειτουργεί ως ένα κομμάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια. Το συγκεκριμένο στιλ είναι ανεπιτήδευτο και κλασικό. Αυτός είναι ο τύπος τσάντας που μπορείτε να φέρετε στη δουλειά, να κρατήσετε σε ένα δείπνο και σε ό,τι άλλη περίσταση μπορείτε να φανταστείτε.

Denim lovers: Τα τζιν παντελόνια που θα κυριαρχήσουν!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λευκό φόρεμα: Stylish τρόποι για να το φορέσεις

Her News

Jennifer Lopez: Χορεύει με το πιο sexy νυφικό που έχεις δει και εντυπωσιάζει

HerNews ka

Χριστίνα Σάλτη: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο Kick Off Party για το Madwalk 2023

HerNews ka