HerNews.gr
Διεθνή

Dua Lipa: Χώρισε με τον Romain Gavras γιατί την θεωρούσε «εργασιομανή»

Η τραγουδίστρια Dua Lipa χώρισε με τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Romain Gavras , με τον οποίο πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ραντεβού τον Φεβρουάριο.

«Η Dua και ο Romen έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση προτού τα πράγματα γίνουν άσχημα», είπε μια πηγή.

«Η Romain θεωρούσε τη Dua εργασιομανή, αλλά δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα ή για κανέναν», είπε η πηγή στη Sun στη στήλη Bizarre της Κυριακής, αναφέρει το aceshowbiz.com.

Εν τω μεταξύ, η Lipa είχε ισχυριστεί προηγουμένως ότι έμαθε «τόσα πολλά» για τον εαυτό της όσο ήταν single μετά τον χωρισμό από τον Ανουάρ Χαντίντ το 2021.

Είπε στο podcast «Check In»: «Νομίζω ότι μπορείς να μάθεις τόσα πολλά για τον εαυτό σου».

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να μείνουν ελεύθεροι αναζητώντας κάποιον άλλο, αλλά νομίζω ότι το όλο νόημα του να περνάς αυτόν τον χρόνο μόνος είναι να καταλάβεις πραγματικά τι χρειάζεσαι, ποιος είσαι στη σιωπή και ποιος είσαι χωρίς κάποιον. Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι, και μετά, φυσικά, απλά απολαμβάνεις τον χρόνο με το κορίτσι σου ή ό,τι άλλο είναι αυτό».

Η ίδια μοιράστηκε: «Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, ανακαλύπτεις τι σου αρέσει, τι δεν σου αρέσει, τι αξίζεις, τι σε εξυπηρετεί και τι όχι σε ορισμένες περιπτώσεις».

Οι δυο τους είχαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι ταξιδεύοντας στη Σίφνο και την Πελοπόννησο με την επιτυχημένη τραγουδίστρια να ανεβάζει σειρά βίντεο και φωτογραφιών από τις διακοπές της.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στη showbiz καθώς, μόλις τον περασμένο Αύγουστο και στο πλαίσιο των διακοπών τους, η Dua Lipa γνώρισε τον 42χρονο φίλο της στους γονείς της, σε δείπνο στην Ίμπιζα.

Dua Lipa: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ρομέν Γαβράς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σε μπελάδες ο Γουίλ Σμιθ: Η «τσουχτερή» κλήση που έλαβε

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Λανσάρει με τον σύζυγό της Travis Barker δική τους σειρά ευεξίας

HerNews ka

Συγκλονίζει η Ζιζέλ: Αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να δώσει “τέλος” στη ζωή της

HerNews ka