HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Kim Kardashian: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του «American Horror Story» και είναι αγνώριστη

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian μεταμορφώθηκε αρκετά για τον ρόλο της στη νεότερη σεζόν του “American Horror Story”.

Ο σταρ των “Kardashians” φαινόταν αγνώριστη στο πρώτο teaser για τη 12η σεζόν της τρομακτικής σειράς – η οποία κυκλοφόρησε την Πέμπτη.

Στο βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων, η Kim Kardashian φοράει μια μακριά λευκή περούκα και ένα μαύρο φόρεμα ενώ αγκαλιάζει ένα μωρό καθώς παίζει στο βάθος μια απόκοσμη ερμηνεία του “Rock-A-Bye Baby”.
Kim Kardashian AHSΤο τυπικά μαυρισμένο δέρμα της ήταν φαινομενικά βαμμένο λευκό, μια έντονη αντίθεση με το τολμηρό κόκκινο κραγιόν και τις δραματικές ψεύτικες βλεφαρίδες της.

Οι συμπρωταγωνίστριές της Έμα Ρόμπερτς και Κάρα Ντελεβίν ήταν ντυμένες με παρόμοια εμφάνιση  φορώντας την ίδια λευκή περούκα – χόρευαν ανατριχιαστικά σε κύκλους.

Το νέο τμήμα της ανθολογίας, με τίτλο «Delicate», βασίζεται στο μυθιστόρημα της Danielle Valentine «Delicate Condition», το οποίο ακολουθεί μια γυναίκα που πιστεύει ότι κάποιος προσπαθεί να την εμποδίσει να κάνει παιδί.

Αν και το τρέιλερ ενθουσίασε πολλούς θαυμαστές, η είδηση ​​για τη συμμετοχή της Kardashian στη σειρά προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις νωρίτερα φέτος.

Ενώ ο συνδημιουργός Ryan Murphy περιέγραψε τον ιδρυτή των Skims ως έναν από τους «μεγαλύτερους και λαμπρότερους τηλεοπτικούς αστέρες στον κόσμο», άλλοι ηθοποιοί εντυπωσιάστηκαν λιγότερο από την απόφασή του να δώσει τον ρόλο σε μη ηθοποιό – συμπεριλαμβανομένης της Patti LuPone.

Δείτε το trailer:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Morning Show: Κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν

Her News

Ποιος είναι ο τυχερός σας αριθμός σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής σας;

HerNews ka

Eurovision 2022: Αυτοί είναι οι έξι υποψήφιοι για την Ελλάδα

Her News