HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Στικούδη: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι σήμερα Τετάρτη 14/2 σύμφωνα με το tlife.gr.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες πάντως η Κατερίνα Στικούδη είχε αναρτήσει πριν από μια εβδομάδα ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό όπου είχε γράψει: «Ίσως είναι το τελευταίο μου ποστ με την κοιλίτσα αυτή …Ένα αγαπημένο τραγούδι , το αφιερώνω σε όλους με πολύ αγάπη !!!»

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης, έχουν ακόμη ένα παιδί τον Βύρωνα ο οποίος είναι 2 ετών.

Μάλιστα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Κατερίνα Στικούδη είχε δηλώσει: «Όταν είναι άγνωστα τα πράγματα έχεις την άγνοια κινδύνου. Τώρα που ξέρεις τι σε περιμένει, έχεις μια σιγουριά για το πώς θα διαχειριστείς κάποια πράγματα. Η στιγμή της γέννας είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς θα πάει και εύχομαι να πάει καλά. Ο Βαγγέλης μπήκε στον τοκετό και τώρα θα μπει. Εκείνη την στιγμή δεν αισθανόμουν και πολλά, ποιος είναι γύρω μου κτλ. Έλεγα “Αχ, Παναγία μου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μετά από 12 ώρες”».

Αποκλειστικό! Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη – Πατέρας για δεύτερη φορά ο Βαγγέλης ΣερίφηςΝα θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της όταν βρισκόταν στη σκηνή του Europride 2023 στη Μάλτα και δεν σταμάτησε λεπτό τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις ακόμη και το διάστημα που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η τραγουδίστρια το διάστημα της εγκυμοσύνης της έκανε και πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις με εντυπωσιακά outfit ενώ πραγματοποίησε και τα γυρίσματα του videoclip για το τραγούδι της.

Να σας ζήσει!

Κατερίνα Στικούδη: Έκανε για ακόμη μια φορά το πιο εντυπωσιακό pregnancy outfit

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Snoop Dogg ανακοινώνει με θλίψη ότι κόβει το κάπνισμα: «Παρακαλώ σεβαστείτε το απόρρητό μου αυτή τη στιγμή»

HerNews ka

Χρήστος Δάντης: Οι ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη γιορτή της

Her News

«Μαμά, σε ευχαριστώ. Είσαι το σπιτι μου» – Η συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου

Her News