HerNews.gr
Social News

David Beckham: Ευχήθηκε στον γιό του Brooklyn για τα 25α γενέθλιά του με ένα throwback βίντεο

Λιγότερο από 15 ημέρες μετά τον εορτασμό των γενεθλίων του Cruz, ο David Beckham βλέπει τον μεγαλύτερο γιο του, Brooklyn Beckham, να γίνεται 25 ετών αυτή τη Δευτέρα.

Και φυσικά ο παρήφανος πατέρας δεν μπορούσε να μην κάνει μια ανάρτηση για τον εορτασμό των 25ων γενεθλίων του Cruz Beckham.

Ο David Beckham δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram του από την εποχή που έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όπου ο γιος του και ο ίδιος ποζάρουν στους φωτογράφους πριν ξεκινήσει ένας αγώνας ομάδας στο Old Trafford.

«Χρόνια πολλά για τα 25α γενέθλια στο μεγάλο μου αγόρι, τόσο περήφανος για τον άντρα που έγινε και διατηρώντας πάντα τις ίδιες αξίες με τις οποίες μεγάλωσε, όντας ευγενικός και καλόκαρδος. Σε αγαπάμε τόσο πολύ και ελπίζω να έχεις την πιο υπέροχη μέρα», έγραψε ο David Beckham στην ανάρτησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Στις ιστορίες του, ο Brooklyn έδειξε λίγο από τη γιορτή το προηγούμενο βράδυ σε ένα εστιατόριο με την οικογένειά του. «Τι φαντασμαγορική βραδιά», έγραψε στο βίντεο στο οποίο ένας άντρας εμφανίζεται να τραγουδά.

Όμορφη ανάρτηση έκανε και η σύζυγός του Nicola Peltz , με την οποία είναι παντρεμένος από το 2022. «Χρόνια πολλά, Brooklyn Peltz Beckham. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Έχεις την πιο όμορφη καρδιά και εγώ είμαι τόσο τυχερή που σε αποκαλώ δικό μου».

Το πρόσωπο που ενέκρινε τη δήλωση ήταν η πεθερά της, Victoria Beckham , η οποία παρουσίασε το σόου του brand της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την περασμένη Παρασκευή. Η πρώην Spice Girl σχολίασε με πολλά emoji καρδιάς στην ανάρτηση.

Όλες θα θέλαμε έναν David Beckham: Οι τρυφερές ευχές στη Victoria για τον Άγιο Βαλεντίνο

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Ζαρίφη: “Και ρυτίδες. Και αχτένιστα μαλλιά. Και ταλαιπωρία Και όλα δικά μας”

HerNewskl

Πάρις Χίλτον: Απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης

Her News

Νικόλ Κιντμαν: Το παράπονό της για τον πρώην της, Τομ Κρουζ

Her News b