HerNews.gr
BRIDE NEWS

4+1 συνηθισμένα λάθη για δώρο γάμου που κάνουν οι καλεσμένοι

Τα ίδια τα δώρα γάμου εξελίσσονται, έτσι και η εθιμοτυπία γύρω από το πώς να τα χαρίσετε. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η συμπεριφορά σας είναι σύμφωνη με τον κώδικα; Διαβάστε παρακάτω για έξι κοινά λάθη γαμήλιων δώρων που κάνουν συνήθως οι καλεσμένοι—συν, τι πρέπει να κάνετε.

Δεν δίνετε καθόλου δώρο 

Εάν απαντήσετε “ναι” σε έναν γάμο, η αποδοχή της πρόσκλησης έρχεται με την προσδοκία να κάνετε ένα δώρο, ακόμα κι αν ξοδέψετε πολλά χρήματα για να ταξιδέψετε σε έναν γάμο που βρίσκεται μακριά. Το πόσα χρήματα θα ξοδέψετε για αυτό το δώρο, ωστόσο, εξαρτάται από το τι λειτουργεί με τις οικονομικές σας συνθήκες. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε την πιο ακριβή σκούπα ρομπότ που κυκλοφορεί. Ένα μικρότερο gadget κουζίνας ή ένα μπλέντερ θα λειτουργήσει μια χαρά.

Περιμένετε πάρα πολύ για να στείλετε ένα δώρο 

Ενώ μπορεί να έχετε ακούσει ότι οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους έως και ένα χρόνο μετά το γάμο για να στείλουν ένα δώρο, θα θέλετε να είστε πιο ακριβείς από αυτό. Συνιστούμε να λειτουργήσετε από την πλευρά της ευγένειας και να στοχεύσετε να στείλετε ένα δώρο το αργότερο τρεις μήνες μετά την ημερομηνία του γάμου. Αυτός είναι ένας καλός εμπειρικός κανόνας, διότι εάν δεν είστε σε θέση να αγοράσετε ένα δώρο αυτήν τη στιγμή, έχετε αρκετό χρόνο στη συνέχεια για να το αγοράσετε.

Παίρνετε την ημέρα του γάμου ένα αρκετά ογκώδες δώρο

Τα περισσότερα ζευγάρια προτιμούν να λάβουν ένα δώρο πριν ή μετά τη μεγάλη μέρα, αντί να το μεταφέρουν στο σπίτι από το γάμο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τους γάμους που βρίσκονται σε άλλο μέρος , καθώς το ζευγάρι πιθανότατα θα έχει περιορισμένο χώρο στις βαλίτσες του. Το ζευγάρι μπορεί επίσης να πάει για μήνα του μέλιτος την επόμενη μέρα του γάμου του, κάτι που θα καθιστούσε λογιστικά περίπλοκη τη μεταφορά του δώρου σας πίσω στο σπίτι.

 

Δεν λαμβάνετε υπόψην τη λίστα δώρων

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι το ζευγάρι θα εκτιμήσει και θα απολαύσει το δώρο σας, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να τηρήσετε κάτι από τη λίστα δώρων τους. Τα ζευγάρια αφιερώνουν πολύ χρόνο και φροντίδα για να δημιουργήσουν μια λίστα δώρων που πραγματικά θέλουν και χρειάζονται για την κοινή τους ζωή. Επιλέγοντας κάτι που έχουν ερευνήσει και επιλέξει συγκεκριμένα, θα δείξετε το σεβασμό σας για τη σχέση τους. Ακόμα κι αν δεν σας φαίνεται συναρπαστικό, εξακολουθεί να είναι συναρπαστικό για το ζευγάρι.  Το δώρο σας πρέπει να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής του ζευγαριού και να αντικατοπτρίζει τις προσωπικές ανάγκες και την αισθητική του.

Παραβλέπετε το κομμάτι των μετρητών ως δώρο

Για τα σύγχρονα ζευγάρια, τα μετρητά αντικαθιστούν πολλά συναισθηματικά ή χειροποίητα δώρα. Με άλλα λόγια: μόνο και μόνο επειδή μπορεί να σας φαίνεται απρόσωπο να δώσετε χρήματα με αυτόν τον τρόπο, δεν θα είναι το ίδιο για το ζευγάρι. Εάν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο οποίο ελπίζετε να συνεισφέρετε, μη διστάσετε να το προσθέσετε σε μια σημείωση, αλλά να ξέρετε ότι το πώς θα ξοδέψουν τα χρήματα τελικά εξαρτάται από τη διακριτικότητα του ζευγαριού. 

Γαμήλια τούρτα: Βρείτε την ιδανική για τον γάμο σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χειμωνιάτικο Νυφικό Μακιγιάζ – Οι ωραιότερες προτάσεις

Her News

Πρώτη νύχτα του γάμου: Θα είναι όπως την φαντάζεσαι;

Her News

Πώς να κόψετε σωστά μια γαμήλια τούρτα

HerNews ka