HerNews.gr
Διεθνή

Andie MacDowell: «Το τελευταίο ραντεβού που πήγα ήταν κάπως καταστροφή»

Η Andie MacDowell είναι ένα παράδειγμα γυναίκας που ενθαρρύνει τις γυναίκες να αποδεχθούν τον εαυτό τους και την ηλικία τους, ανεξάρτητα από τα στερεότυπα που επιβάλλει η βιομηχανία του Hollywood. Με το να επιλέγει να φοράει τα γκρίζα μαλλιά της, η διάσημη ηθοποιός δείχνει ότι η ηλικία δεν πρέπει να θεωρείται πρόβλημα, αλλά αντίθετα μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα.

Andie MacDowell

Η Andie MacDowell πόζαρε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αίσθηση στυλ φορώντας ένα μπρονζέ φόρεμα. Κρατώντας το γκρίζο χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο υποστηρίζει εδώ και αρκετό καιρό, δείχνει την ατρομητότητα και την αυθεντικότητά της.

Η Andie MacDowell μοιράστηκε πρόσφατα μια εμπειρία του dating μετά τα 60 σε μια συνέντευξη με την Jennifer Hudson. Αποκάλυψε ότι η φίλη και συνάδελφός της, Sharon Stone, την ενθάρρυνε να δοκιμάσει τον κόσμο του online dating. Πιο συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πως:

Η Sharon επικοινώνησε μαζί μου για να μου πει ότι είναι στο app Raya. Είπε ότι γνώρισε δύο γκέι άνδρες και αυτό ήταν που αποκόμισε από το Raya. Όμως ακούγεται διασκεδαστικό. Αυτό θα ήταν ένα fun ραντεβού. Θα πήγαινα.

Andie MacDowell

“Το τελευταίο ραντεβού που πήγα ήταν κάπως καταστροφή. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν ότι πήγαμε σε ένα μουσείο και με κοιτούσε, έφτασε πολύ κοντά στο πρόσωπό μου και είπε: Ξέρεις, είσαι πολύ όμορφη για την ηλικία σου”. 

Cannes 2021 | Οι εμφανίσεις των celebrities στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τέξας: Όπλα στου δασκάλους προτείνουν οι συντηρητικοί πολιτικοί μετά το μακελειό

Her News

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τα “έσπασαν” στη συναυλία της Beyoné

HerNews ka

Παραιτείται ο Μπόρις Τζόνσον

Her News b