HerNews.gr
DECORNEWS

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύετε κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας

 Εάν δεν έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα σας, αυτό το μεγάλο ανοιχτό ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη φαίνεται σαν ένα τόσο υπέροχο μέρος για να αποθηκεύσετε διάφορα πράγματα.

Όμως, ενώ θα πρέπει να οργανώσετε και να αξιοποιήσετε απόλυτα αυτόν τον χώρο, υπάρχουν μερικά πράγματα που σίγουρα δεν πρέπει να αποθηκεύετε εκεί!

Ακολουθούν μερικά από τα αντικείμενα που δεν πρέπει να αποθηκεύετε κάτω από το νεροχύτη, καθώς και μερικές προτάσεις για τον καλύτερο τρόπο χρήσης αυτού του ντουλαπιού.

1. Μικρές συσκευές

Η υγρασία και ο ηλεκτρισμός δεν πάνε καλά μαζί. Η υγρασία μπορεί να προκαλέσει διάβρωση και ζημιά στις ευαίσθητες ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και να δημιουργήσει κίνδυνο εάν η συσκευή που συνδέετε έχει υγρασία οπουδήποτε στη μονάδα, ορατή ή όχι.

2. Είδη διατροφής

Οτιδήποτε πρόκειται να φάει οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σας, συμπεριλαμβανομένου του κατοικιδίου σας, δεν πρέπει να αποθηκεύεται κάτω από το νεροχύτη. Ούτε σε πλαστικά σφραγισμένα δοχεία ,καθώς ακόμα λέμε ότι είναι απαγορευτικό. Ακριβώς επειδή κρατάτε την τροφή για το κατοικίδιο ζώο σας σε ένα δοχείο ή χρησιμοποιείτε αυτούς τους χαριτωμένους διανομείς για τα δημητριακά σας, κάτω από το νεροχύτη εξακολουθεί να είναι ένα ζεστό και υγρό περιβάλλον, το οποίο ενθαρρύνει το γρήγορο μπαγιάτισμα, τη μούχλα και την ανάπτυξη βακτηρίων. Διατηρήστε όλα τα βρώσιμα στα κανονικά ντουλάπια της κουζίνας.

pastelkouzinas

3. Επικίνδυνα ή εύφλεκτα χημικά

Ακριβώς επειδή δεν αποθηκεύετε τρόφιμα κάτω από τον νεροχύτη σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει αποθήκη φαρμάκων. Είτε πρόκειται για οικιακή χλωρίνη ή άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες ή οτιδήποτε εύφλεκτο, αυτά είναι αντικείμενα που μπορούν να καούν αυθόρμητα σε λάθος συνθήκες, επομένως φυλάξτε τα σε γκαράζ, υπόγειο ή σε δροσερές, ξηρές συνθήκες, όπου είναι προσβάσιμα μόνο από ενήλικες.

5 Types of Cleaning Sponges and Where They Work Best

4. Οτιδήποτε απορροφητικό

Δεν πρέπει να αποθηκεύονται εδώ ούτε χαρτοπετσέτες, χάρτινες σακούλες παντοπωλείου, επιπλέον σφουγγάρια ή χαρτί υγείας. Ο νεροχύτης σας δεν χρειάζεται να έχει διαρροή για να δημιουργήσει αυτό το υγρό περιβάλλον, οπότε αποθηκεύστε αυτά τα αντικείμενα κάπου που μπορούν να παραμείνουν εξαιρετικά στεγνά.

5. Λαμπτήρες

 Είναι τόσο εύκολο να σπάσουν και η προσπάθεια να καθαρίσετε μικροσκοπικά θραύσματα γυαλιού κάτω από το νεροχύτη είναι τεράστιος πόνος. Κρατήστε τα εκεί που είναι απίθανο να τα σπάσετε κατά λάθος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το boho style τώρα και στο υπνοδωμάτιο

Her News b

Χύτρα ταχύτητας: Η απόλυτη επένδυση στην κουζίνα σας

HerNews ka

4 αντικείμενα που μπορεί να καταστρέψουν την «ηρεμία» του σπιτιού σας

HerNews ka