HerNews.gr
DECORNEWS

4 αντικείμενα που μπορεί να καταστρέψουν την «ηρεμία» του σπιτιού σας

Η αποτελεσματική αποθήκευση είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός γαλήνιου σπιτιού, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Οι επιφάνειες χωρίς ακαταστασία, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα να βρίσκετε πράγματα όταν τα χρειάζεστε, μειώνουν το άγχος και κάνουν έναν χώρο να αισθάνεται άνετα. 

Είναι μια ισορροπία ευκολίας και τάξης. Ωστόσο, μερικές φορές αυτή η ισορροπία του σπιτιού μπορεί να ξεφύγει πολύ και να σταματήσει να λειτουργεί.

Παρόλο που μπορεί να είναι δελεαστικό, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύσετε σε ένα σαλόνι σύμφωνα με τους σχεδιαστές και τους ειδικούς σε θέματα οργάνωσης. Εκτός από προφανή αντικείμενα, τι προτείνουν να κρατήσετε αλλού και γιατί; 

1. Εξοπλισμός άσκησης 

ποδήλατο ακουμπισμένο σε μια συρταριέραΗ διατήρηση ενός προγράμματος φυσικής κατάστασης είναι προφανώς σημαντική  και οι συμβουλές είναι συχνά να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο εύκολο. Για το λόγο αυτό, κάποιοι από εμάς μπορεί να μπουν στον πειρασμό να κρατήσουν τον εξοπλισμό άσκησης κάπου για να το βλέπουν και να έχουν εύκολη πρόσβαση. Το μειονέκτημα του να το κάνεις αυτό είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι «πρέπει» να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να χαλαρώνεις.  Για εύκολη πρόσβαση σε εξοπλισμό γυμναστικής, σκεφτείτε μια ντουλάπα στο διάδρομο, ώστε να μπορείτε να την τραβάτε έξω όταν χρειάζεται, ενώ δεν την βλέπετε.

2. Παιδικά παιχνίδια 

Ένας μπλε και άσπρος αποθηκευτικός χώρος με ανοιχτά ράφιαΤο να κοιμηθούν τα παιδιά μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ακόμη περισσότερο, αν τα παιχνίδια τους είναι ακόμα έξω στο σαλόνι και εξακολουθούν να θέλουν να παίξουν.  Είναι καλύτερα να τα αποθηκεύετε σε ράφια, κάδους ή σε κουτί παιχνιδιών στο παιδικό υπνοδωμάτιο . Σίγουρα, μπορούν να τα βγάλουν για να παίξουν στο σαλόνι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά αν ο χώρος στα υπνοδωμάτιά τους είναι περιορισμένος .Αλλά, το βράδυ τα παιχνίδια πρέπει να αφήνονται μακριά. Αυτό δίνει στους ενήλικες του σπιτιού τον απαραίτητο χρόνο χαλάρωσης χωρίς παιχνίδια και ακαταστασία.

3. Έξτρα έπιπλα

σαλόνι με τζάκιΒεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα στο σαλόνι σας έχουν σκοπό και αξίζουν να είναι εκεί. Ιδανικά, ένας χώρος διαβίωσης θα πρέπει να είναι άνετος χωρίς να είναι γεμάτος, για να αισθάνεται άνετα. Αυτό φαίνεται προφανές, αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι κρατούν επιπλέον έπιπλα σαλονιού που απλά δεν ξέρουν τι να κάνουν στο σαλόνι τους. Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε εάν πραγματικά χρειάζεται να κρατήσετε όλα τα έπιπλα. Κρατήστε μόνο τα κομμάτια που είναι πραγματικά λειτουργικά με τον τρόπο που ζείτε.

4. Περιοδικά και αλληλογραφία

ένα τραπεζάκι σαλονιού καλυμμένο με στοίβες διακόσμησης

Σωροί αλληλογραφίας και καλοδιατηρημένα περιοδικά υποσυνείδητα σηματοδοτούν «πράγματα που πρέπει να κάνουμε». Αυτό όχι μόνο κάνει ένα σαλόνι να φαίνεται ακατάστατο, αλλά μπορεί να αποτρέψει διακριτικά και τη χαλάρωση, καθώς δεν σβήνουμε εντελώς. Φυσικά, το να αφήσετε το τελευταίο τεύχος να διαβαστεί ως διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού είναι ένα ευχάριστο παρελθόν, αλλά οι στοίβες από παλιά αντίγραφα δημιουργούν ακαταστασία. Εάν διατηρείτε περιοδικά εσωτερικού χώρου ως πηγή έμπνευσης για έργα, θα προτείναμε να βρείτε έναν καθορισμένο χώρο για αυτά, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτά όταν απαιτείται.

6 χρυσοί κανόνες για το πως να δώσετε στυλ στα ράφια μιας βιβλιοθήκης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη στη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου & πώς να τα αποφύγετε

HerNews ka

Αρχιτεκτονική Παρέμβαση: Μήπως το Εδιμβούργο ”καταστρέφεται”;

Her News

Natural Art: Η τέχνη της φύσης σε άλλη διάσταση

Her News