HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Δίνει έμπνευση στους θαυμαστές με τα δικά της look αφού τους υπαγόρευσε τον ενδυματολογικό κώδικα για τις συναυλίες της

Η Beyoncé λάμπει με τον φανταχτερό ασημί ενδυματολογικό κώδικα που ζήτησε από τους θαυμαστές να ακολουθήσουν για τις εμφανίσεις της στα τέλη Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο στην Αναγεννησιακή Περιοδεία της – και η σεζόν της Παρθένου δεν ήταν ποτέ καλύτερη.

Η 41χρονη τραγουδίστρια  που γιορτάζει τα γενέθλιά της στις 4 Σεπτεμβρίου  έδειξε το αστραφτερό ασημί look της σε πολλές αναρτήσεις από τις εμφανίσεις της στο Φοίνιξ και στο Λας Βέγκας την Κυριακή και τη Δευτέρα, αφού δημοσίευσε για το πολύ συγκεκριμένο ενδυματολογικό της αίτημά στο Instagram Story της την προηγούμενη εβδομάδα.Μπιγιονσέ

«Η εποχή της Παρθένου πλησιάζει», έγραψε η Beyoncé. «Αυτή η περιοδεία ήταν τόσο χαρούμενη και καθώς πλησιάζουμε τον τελευταίο μήνα, η ευχή μου για τα γενέθλιά μου είναι να γιορτάσω μαζί σας φορώντας τις πιο υπέροχες ασημένιες επιλογές σας στις παραστάσεις 8.23 ​​– 9.22».

Beyonce

«Θα περικυκλωνόμαστε σε μια αστραφτερή ανθρώπινη μπάλα ντίσκο κάθε βράδυ. Όλοι αντικατοπτρίζουν ο ένας τη χαρά του άλλου. Η σεζόν της Παρθένου μαζί», δήλωσε.

Η Beyoncé σίγουρα έδωσε στους θαυμαστές άφθονο inspo τις τελευταίες ημέρες, φορώντας ένα μεταλλικό ασημί φόρεμα με σταυρωτό τοπ και κοψίτο στη μέση καλυμμένο με αστραφτερό πλέγμα στην πρώτη σειρά φωτογραφιών.

Συνεχίζει να φοράει μια αγγελική εμφάνιση με ασημένια φτερά και ένα ασημί κορμάκι σε μια άλλη εμφάνιση, καλύπτοντας τα μάτια της με ασημένια γυαλιά “από άλλο κόσμο” και στη συνέχεια φοράει ένα δομικό κορμάκι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι ασημί υλικού που προεξέχει από πάνω της. 

Μπιγιονσέ

Προχωρώντας στο πιο πρόσφατο σόου στο Λας Βέγκας , η τραγουδίστρια των  φοράει ένα τεράστιο ασημένιο καπέλο διακοσμημένο με πούλιες, μαζί με ένα ασορτί κορμάκι, μπότες και μια δραματική κάπα από πούλιες σε ένα βίντεο κλιπ που μοιράστηκεστο Instagram.

 Σε μια άλλη εμφάνιση της περιοδείας , φοράει μια προσαρμοσμένη ολόσωμη φόρμα Bronx & Banco καλυμμένη με κρύσταλλα Swarovski. Η φόρμα χρειάστηκε 150 ώρες για να δημιουργηθεί εφαρμόζοντας με το χέρι κάθε πέτρα, σύμφωνα με τη εταιρία, και επίσης παρουσίαζε ένα λευκό παλτό από φτερά στρουθοκαμήλου ηθικής προέλευσης.

Μπιγιονσέ

Μια άλλη εντυπωσιακή εμφάνιση είχε τη μορφή ενός φουτουριστικού φορέματος φτιαγμένο από τρισδιάστατα ασημένια αντικείμενα, όπως κινητά τηλέφωνα και καλώδια φόρτισης. Φορούσε ακόμη τεράστια ασημένια σκουλαρίκια κινητού τηλεφώνου για να πάει το θέμα στο επόμενο επίπεδο.BeyonceΜπιγιονσέ Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Therinos: Μία beachwear συλλογή εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι

HerNewskl

Τα νέα σχέδια της Högl τονίζουν τη θηλυκότητα, τη λάμψη και το χρώμα

Her News

Άνοιξη 2022: Τι να φορέσω αν δεν μου αρέσει το floral;

Her News b