HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«The Idol»: To HBO επιβεβαιώνει ότι η αμφιλεγόμενη σειρά δεν θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν

Η άκρως αμφιλεγόμενη σειρά HBO Max της Lily-Rose Depp δεν θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν.

Ένας εκπρόσωπος του HBO είπε στα ξένα μέσα: «Το «The Idol» ήταν ένα από τα πιο προκλητικά πρωτότυπα προγράμματα του HBO και είμαστε ικανοποιημένοι από την έντονη ανταπόκριση του κοινού.Λίλι-Ρόουζ Ντεπ

«Μετά από πολλή σκέψη, το HBO, καθώς και οι δημιουργοί και οι παραγωγοί αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε δεύτερη σεζόν. Είμαστε ευγνώμονες στους δημιουργούς, το καστ και το συνεργείο για την απίστευτη δουλειά τους».

Το δράμα, έγινε διαβόητο για τις άγριες σεξουαλικές σκηνές και το γυμνό του.

Χτυπήθηκε επίσης από ένα ρεπορτάζ του Rolling Stone στο οποίο πηγές παραγωγής περιέγραψαν ένα χαοτικό περιβάλλον γυρισμάτων και αποκαλούσαν την σειρά «πορνό βασανιστηρίων» και «φαντασία βιασμού». Το βρετανικό GQ είπε ότι περιείχε «τη χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία».

Τον Ιούνιο, πηγές είπαν ότι δεν σχεδιαζόταν μια δεύτερη σεζόν: «Αυτό δεν προοριζόταν ποτέ να είναι μια μακροχρόνια σειρά, ήταν πάντα… μια περιορισμένη σειρά».Lily-Rose Depp, Abel Tesfaye

Πηγή του HBO Max δήλωσε τη Δευτέρα ότι «το περιεχόμενο που πιέζει τα όρια είναι αυτό που αναζητά το κοινό στον αρχικό προγραμματισμό του HBO και το «The Idol» σίγουρα απέδωσε σε αυτό το μέτωπο. [Ήταν] ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σόου του καλοκαιριού και εδραιώθηκε στο κέφι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η ‘’Art Place – Kyriakos Petalidis’’ παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση του Finch of Athens (Ανδρέας Finch) με τίτλο: «Finchperience»

Her News

Sex and the city: 4 Πράγματα που μας δίδαξε για τη ζωή

Her News

“Hocus Pocus”: Ετοιμάζεται και επίσημα η τρίτη κατά σειρά ταινία

HerNews ka