HerNews.gr
Beauty

Γιαούρτι: Πώς επιδρά με αποτελεσματικό τρόπο σε ευαίσθητα δέρματα;

skincare

Είναι αλήθεια πώς το γιαούρτι  είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες ως τροφή, μπορεί να είναι εξίσου ωφέλιμο και για την επιδερμίδα μας. Η εμπειρία σου με τη χρήση του ως μάσκα για την προστασία και ανακούφιση του δέρματος από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι ενδιαφέρουσα και ενθαρρυντική.

Skincare layering το καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Το γιαούρτι περιέχει φυσικά λακτικά οξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να έχουν ευεργετική επίδραση στο δέρμα. Τα λακτικά οξέα βοηθούν στην απολέπιση του δέρματος, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνοντας την υφή του. Επίσης, το γιαούρτι περιέχει προβιοτικά και πρεβιοτικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ισορροπία της επιδερμίδας και να διατηρήσουν τη φυσική της υγρασία.

Γιαούρτι: Πώς επιδρά με αποτελεσματικό τρόπο σε ευαίσθητα δέρματα;

Ο τρόπος που χρησιμοποίησες το γιαούρτι ως μάσκα για να ανακουφίσεις το κατακόκκινο και καμμένο δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο είναι ένας διαφορετικός τρόπος να αξιοποιήσεις τις ιδιότητες του. Η φυσική του δράση μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των ερεθισμένων περιοχών, την καταπράυνση του δέρματος και την αποκατάσταση της υγρασίας που έχει χαθεί λόγω της ηλιακής εκθέσεως.

Skincare rewiliding: Επανάφερε το μικροβίωμα της επιδερμίδας σου

Είναι ενδιαφέρον πώς απλές φυσικές συνταγές μπορούν να έχουν τέτοια ευεργετική επίδραση στην επιδερμίδα μας. Είναι πάντα σημαντικό να προσαρμόζουμε τις περιποιητικές μας συνήθειες στις ανάγκες του δέρματός μας και να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους να το φροντίζουμε.

Κρέμα ματιών: Λειτουργεί πραγματικά για τις ρυτίδες;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chrome Lips: Η τάση που χαρίζει ένα boost λάμψης στις βραδινές εμφανίσεις σας!

HerNewskl

Skin slugging: Tο μεγαλύτερο trend των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας!

HerNewskl

Boyfriend Bob: Το τέλειο look για εσάς που φεύγετε τώρα για διακοπές

HerNewskl