HerNews.gr
Social News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νιώθω τυχερή γιατί μετά από τόσα χρόνια με τους συνεργάτες μου, μας δένουν δεσμοί αγάπης & σεβασμού»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 28/8, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του “Happy Day” στον Alpha, δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη της για τους συνεργάτες της αλλά και για την εκπομπή.

Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας 28/9 η παρουσιάστρια του “Happy Day” βρέθηκε και πάλι στο γραφείο της εκπομπής, όπου μαζί με τους συνεργάτες της ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

“Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που κάνω μία δουλειά που αγαπώ.
Ακόμα πιο τυχερή που αν και το Happy Day ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα.. ήρθε για να μείνει.

Νιώθω τυχερή γιατί μετά από τόσα χρόνια με τους συνεργάτες μου, μας δένουν δεσμοί αγάπης και σεβασμού και τους αντιλαμβάνομαι ως μία δεύτερη οικογένεια.
Ναι ξέρω ακούγεται κλισέ αλλά η αλήθεια είναι ότι περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω…

Φίλοι μου ανυπομονώ για το πρωινό μας καφεδάκι, την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει, τις συζητήσεις που κάνουμε και ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, τις εξομολογήσεις που παρουσιάζουμε δείχνοντας ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες κυρίως όμως ανυπομονώ για τη θετική διάθεση με την οποία θέλουμε να προσεγγίζουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Σε μία ομολογουμένως μαύρη καθημερινότητα εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να σας φτιάχνουμε την ημέρα και να φέρνουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.
Αυτό είναι το happy day και η ωραία παρέα των τελευταίων 10 ετών που επιστρέφει στο καθημερινό της ραντεβου στις 11 Σεπτεμβρίου @alphatv”, έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Happy Day – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Alpha & το τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το Survivor

Her News b

Σοφιάννα Αβραμάκη – Ξεκαθαρίζει την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη: “Δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό πλάνο”

Her News b

Χάλι Μπέρι: Το επικριτικό σχόλιο για τη γυμνή φωτογραφία της και η απάντησή της

Her News