HerNews.gr
Ζώδια

Μπλε Φεγγάρι: Τα ζώδια που επηρεάζει η πανσέληνος του Αυγούστου

Η πανσέληνος του Αυγούστου έχει μεγάλη αστρολογική σημασία και αντίκτυπό, ειδικά σε 4 ζώδια. Γνωστή ως Μπλε Φεγγάρι, στις 31 Αυγούστου, η Υπερπανσέληνος θα φέρει μια μικρή κόντρα ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα.

Ποια είναι όμως τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει αυτή η πανσέληνος του Αυγούστου ;

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστεί με το Μπλε Φεγγάρι είναι ο Ταύρος. Ήρθε η ώρα να φιλτράρετε τη λίστα των φίλων σας και να δείτε ποιους πρέπει να απομακρύνετε από την καθημερινότητά σας. Ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος όταν πρόκειται για τον κοινωνικό του κύκλο, γιατί θα δει ποιος τον υποστηρίζει πραγματικά. Αλλά ορισμένοι φίλοι θα μπορούσαν να είναι κουραστικοί και να υποβαθμίζουν την επιτυχία και τα επιτεύγματα του Ταύρου.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ήρθε η στιγμή και για τον Λέων να κάνει μια πνευματική και νοητική απογραφή. Θα μπορούσε να υπάρξει μια σημαντική τροπή των γεγονότων, ειδικά όταν πρόκειται για τις στενές συνεργασίες, αλλά και τα οικονομικά σας. Το ζώδιο αυτό μπορεί να συνειδητοποιήσει  ότι πρέπει να δεχτεί την ευθύνη για ένα συγκεκριμένο οικονομικό θέμα που παραβλέπει ή αποφεύγει. Θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε τις επενδύσεις σας.

Παρθένοι (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένε, μπορεί να παρατηρήσεις κάποια ένταση στις σχέσεις σου. Πάρε αυτήν την πανσέληνο ως υπενθύμιση για να παραμείνεις δυνατός, παρά τις συγκρούσεις και τις κόντρες που μπορεί να υπάρχουν στη ζωή σου. Το αναλυτικό μυαλό σου είναι συχνά μια δύναμη, αλλά εδώ, μπορεί να σε εμποδίζει να προχωρήσεις. 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η τελευταία πανσέληνος του Αυγούστου καλό είναι να βρει εσάς τους Ιχθύες πιο συνειδητοποιημένους για τις προσδοκίες που έχετε. Είναι καιρός να αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να έχετε περισσότερη υπομονή με τον εαυτό σας όταν οι καλύτερες προσπάθειές σας δεν αποδίδουν την πρώτη φορά. Οποιαδήποτε εσωτερική δουλειά που κάνετε τώρα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στο μέλλον σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θερινό Ηλιοστάσιο: Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι για όλα τα ζώδια – Προβλέψεις από την αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b

Τα πιο ανώριμα ζώδια στους έρωτες και τις σχέσεις

Her News