HerNews.gr
Social News

Madonna: Περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της όσο αναρρώνει από την περιπέτεια υγείας

Η Madonna μοιράστηκε μια κλεφτή ματιά στο καλοκαίρι της καθώς περνούσε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της ενώ συνεχίζει να αναρρώνει από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Η 65χρονη τραγουδίστρια, δημοσίευσε στο Instagram Story της την Τρίτη μια σειρά από συγκινητικές φωτογραφίες από τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Διασκεδαστικά στιγμιότυπα της Madonna έδειχναν ότι περνά χρόνο με τις θετές δίδυμες της Estere και Stella, καθώς και την κόρη της Mercy.

Ο δημιουργός της επιτυχίας του "Holiday" απόλαυσε κάποιο χρόνο διακοπής μετά από έναν φόβο για την υγεία του τον Ιούνιο.

Σε μια φωτογραφία, η Madonna φορούσε ένα σκούρο μπλε πουκάμισο με κουμπιά και ένα ασορτί φαρδύ παντελόνι, καθώς η ίδια δροσιζόταν δίπλα στην πισίνα.

Η 65χρονη τραγουδίστρια του "Like a Prayer", δημοσίευσε στο Instagram Story της την Τρίτη μια σειρά από συγκινητικές φωτογραφίες από τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Ένα άλλο στιγμιότυπο έδειξε τη Madonna να ιππεύει άλογο κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης σε ένα κτήμα.

Σε άλλες εικόνες, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε μια ομαδική φωτογραφία με τους φίλους της να κάθονται στην αγκαλιά της.

Η γλυκιά της καλοκαιρινή ανασκόπηση έρχεται αμέσως μετά την ανάκαμψη της ερμηνεύτριας από την περιπέτεια υγείας που την οδήγησε στη μονάδα εντατικής θεραπείας τον Ιούνιο.

Ο νικητής των Grammy απόλαυσε την ιππασία κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης σε ένα κτήμα.

Η τραγουδίστρια κέρασε τους 19 εκατομμύρια followers της στο Instagram για να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο καλοκαίρι της.

Τα προβλήματα υγείας της τραγουδίστριας ήρθαν εν μέσω των εξαντλητικών προβών για την  πολυαναμενόμενη περιοδεία της «Celebration» , η οποία τιμά την 40η επέτειο της μουσικής της καριέρας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ανακοίνωσε τελικά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της περιοδείας, αφού χρειάστηκε να τις αναβάλει μετά την ασθένειά της.

Η παγκόσμια περιοδεία θα ξεκινήσει επίσημα στις 14 Οκτωβρίου στο Λονδίνο πριν ξεκινήσει το σκέλος της Βόρειας Αμερικής στις 13 Δεκεμβρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα “καρφιά” στον Θοδωρή Μαραντίνη – Δείτε την ανάρτησή της

HerNews ka

Ariana Grande: Το σχόλιο της για τον αρραβώνα της Millie Bobby Brown- «Εμένα δεν μου επιτρεπόταν καν να βγω από το σπίτι μου μέχρι τα 20»

HerNews ka

Χριστίνα Παππά: “Υπήρξε κάποιος άντρας που σήκωσε χέρι πάνω μου, μόνο μια φορά”

HerNewskl