HerNews.gr
Αφιερώματα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Η γνωριμία, η πρώτη κίνηση & ο κοινός λογαριασμός στα social

Ο Έλληνας επαγγελματίας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς και η Ισπανίδα σταρ του τένις Πάουλα Μπαντόσα κερδίζουν εντός και εκτός παρκέ, αφού επιβεβαίωσαν επίσημα τη σχέση τους στο Wimbledon.

Οι «Τσιτσιδόσα», το παρατσούκλι με το οποίο έχουν γίνει γνωστοί στους θαυμαστές και έχουν αγκαλιάσει για το κοινό τους προφίλ στο Instagram, δεν ντρέπονται να επιδεικνύουν ο ένας τον άλλον και να μιλούν για τον νέο έρωτά τους σε συνεντεύξεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tsitsidosa

Ο Τσιτσιπάς μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η σχέση του για εκείνον σε συνέντευξή του στην ESTO στο τουρνουά Los Cabos Open στο Μεξικό.

«Άλλαξα τη ζωή μου επειδή η Πάουλα Μπαντόσα  έφερε ένα έντονο φως σε αυτήν και έκανα το ίδιο για εκείνη», είπε. «Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής, ποτέ δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην ιδιωτική μου ζωή όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Θέλω πραγματικά να το αξιοποιήσω στο έπακρο».Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πόλα Μπαντόσα στο Ντουμπάι

Και οι φίλοι τους χαίρονται εξίσου που τους βλέπουν μαζί. «Είναι μια ιστορία αγάπης, είναι τόσο όμορφη και είμαι πολύ χαρούμενη για την Πάουλα», είπε η Aryna Sabalenka , συνάδελφος επαγγελματίας τενίστρια και φίλη της Μπαντόσα. «Της μίλησα και είναι πολύ χαρούμενη και είμαι χαρούμενη για εκείνη».

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα.

Ανακοίνωσαν τη σχέση τους στο Spotify

Ο Τσιτσιπάς και ο Μπαντόσα στράφηκαν σε μια απρόσμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να γνωστοποιήσουν την εκκολαπτόμενη σχέση τους.

Τον Ιούνιο του 2023, οι θαυμαστές των σταρ του τένις παρατήρησαν ότι άλλαξαν τις αντίστοιχες φωτογραφίες προφίλ τους στο Spotify σε νέες selfies μεταξύ τους. 

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στη Ρώμη

Σε ένα Q&A με συντονιστές και θαυμαστές στο US Open του 2023 στη Νέα Υόρκη, ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε το πως ξεκίνησε να βγαίνει με την Πάουλα Μπαντόσα.

Αποκάλυψε ότι άρχισαν να μιλάνε στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια του Ιταλικού Όπεν, όταν εκείνη αντιμετώπιζε την Ons Jabeur στις 12 Μαΐου.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πόλα Μπαντόσα στο Ντουμπάι

“Έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Είπα “Θα στείλω ένα μήνυμα στην Μπαντόσα αν κερδίσει τον αγώνα της στον δεύτερο γύρο στη Ρώμη” και έπαιζε πολύ καλά, οπότε σκέφτηκα “Έχω πολλές πιθανότητες να το πετύχω σήμερα”, είπε ο Τσιτσιπάς.

Πρόσθεσε, «Κέρδισε τον αγώνα, οπότε κράτησα την υπόσχεσή μου και της έστειλα μήνυμα «Συγχαρητήρια» και υποθέτω ότι μπορείς να πεις, έτσι ξεκίνησε».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο ρομαντικός στη σχέση

Σε μια πρόκληση TikTok που γύρισαν μαζί, η Μπαντόσα επιβεβαίωσε ότι ο Τσιτσιπάς είναι ο πιο ρομαντικός στη σχέση τους. Το ζευγάρι αποκάλυψε επίσης ότι ήταν ο πρώτος που είπε «σ’ αγαπώ» και ξεκίνησε το πρώτο τους φιλί.

Η γλυκιά πλευρά του Τσιτσιπά εκτείνεται ακόμη και πέρα ​​από τη σχέση του με την Μπαντόσα. Όταν δεν είναι στο γήπεδο, του αρέσει να φτιάχνει μουσική και πολλά από τα κομμάτια έχουν ρομαντικές αποχρώσεις.

«Μου αρέσει η μουσική. Νιώθω ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ταυτότητα και κάθε άνθρωπος έχει το δικό του γούστο στη μουσική», είπε ο Τσιτσιπάς στο Roland-Garros.com το 2021 μετά την κυκλοφορία ενός άλμπουμ 10 κομματιών στο SoundCloud .

Παραλίγο να παίξουν μαζί στο Wimbledon

Ο Τσιτσιπάς και η Μπαντόσα δεν είναι απλώς ρομαντικοί σύντροφοι – τους έχουν κάνει ζευγάρι και στο γήπεδο. Το δίδυμο ήταν προγραμματισμένο να παίξει ως ομάδα σε έναν αγώνα μεικτού διπλού στο Wimbledon τον Ιούλιο του 2023, αλλά η Πάουλα έπρεπε να αποσυρθεί την τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμού στη σπονδυλική στήλη.

Αν και δεν καρποφόρησε, ο Τσιτσιπάς ήταν ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να διαγωνιστούν μαζί.

«Είναι ειλικρινά χαρά να το κάνω αυτό με κόσμο», είπε όταν ρωτήθηκε για το να παίζει σε διπλούς αγώνες τόσο με την κοπέλα του όσο και με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά.

Έχουν ένα υγιές ανταγωνιστικό σερί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πόλα Μπαντόσα στο Μόντε Κάρλο

Και οι δύο στην κορυφή του αθλήματος τους, ο Τσιτσιπάς και ο Μπαντόσα αρέσκονται να χρησιμοποιούν ο ένας τις επιτυχίες του άλλου ως σημεία αναφοράς για να ξεπεράσουν στη δική τους καριέρα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του στον τελικό στο Los Cabos , ο Τσιτσιπάς δήλωσε “Οι στόχοι μου είναι να ξεπεράσω την καλύτερη κατάταξη της Πάουλα, που είναι το νούμερο δύο στον κόσμο, και να γίνω καλύτερος από αυτό.”

Αλλά στο τέλος της ημέρας, θέλουν πραγματικά να βλέπουν ο ένας τον άλλον να πετυχαίνει.

«Φέρνω ό,τι καλύτερο από το τένις μου μαζί της όταν προπονούμαι… Ειλικρινά δεν με πειράζει καν αν με νικήσει. Θέλω να με νικήσει. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται καλύτερη και θέλω να κάνει μια απίστευτη καριέρα και να φτάσει στο Νο. 1 του κόσμου», είπε ο Τσιτσιπάς σε συνέντευξη Τύπου στο National Bank Open του 2023 στο Τορόντο.

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να το κάνουμε μαζί. Να γίνουμε Νο. 1 του κόσμου μια μέρα μαζί», πρόσθεσε. «Νομίζω ότι μπορώ πραγματικά να πω ότι εκπλήρωσα τη μεγαλύτερη, βαθύτερη επιθυμία μου στο τένις να μην το έχω κάνει μόνο εγώ, αλλά να το έχω κάνει με ένα άτομο που θα είναι εκεί για μένα για την υπόλοιπη ζωή μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γκουίνεθ Πάλτροου: Οι δύο γάμοι, ο αρραβώνας με τον Μπραντ Πιτ, τα παιδιά & όλα τα “καυτά” ειδύλλια που είχε

HerNews ka

Eurovision: Σαν σήμερα πριν 45 χρόνια η Ελλάδα κατακτά την 5η θέση με το “Μάθημα Σολφέζ”

Her News b

Marilyn Monroe: Η πολυτάραχη ζωή & η καριέρα του απόλυτου sex symbol που γεννήθηκε σαν σήμερα!

HerNews ka