HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μάρκελλος Νύκτας για Shopping Star: «Παίρνουν κάτι ρούχα και παπούτσια, που είναι ανεκδιήγητα»

Ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes” για τα νέα τηλεοπτικά προγράμματα, για το Fame Story, τη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν ένα ωραίο πράγμα για εμένα γιατί χαλάρωνα και δεν ήμουν σε ένα ριάλιτι. Ήταν talent show. Δεν μου έκαναν πρόταση, θέλουν άλλα πρόσωπα. Εγώ το έκανα το πέρασμά μου από εκεί. Έκανα επιτυχία. Άρεσα στον κόσμο και δεν άρεσα καθόλου στον εαυτό μου. Δεν έβλεπα τα επεισόδια, αλλά μετά πήγα σε ένα club κι έκαναν χώρο να περάσω. Μου έφερε μεγάλη συγκίνηση», δήλωσε αρχικά ο Μάρκελλος Νύκτας για το Fame Story.

«Η καλύτερη ταινία που βλέπω είναι αυτή του ζάπινγκ. Δεν είναι αυτή η παραγωγή που είπες όπου πηγαίνουν διάφορες σε κάτι μπουτίκ και παίρνουν κάτι ρούχα και παπούτσια, που είναι ανεκδιήγητα;» συνέχισε σχολιάζοντας το Shopping Star.

Αναφορικά με το My Style Rocks ο Μάρκελλος Νύκτας δήλωσε: «Αυτό είναι εξωγήινο πράγμα. Εν τω μεταξύ τσακώνονται κιόλας. Είναι πολύ σκληρό για το στομάχι και δεν το αντέχει το ανθρώπινο σώμα, αλλά ούτε κι αυτήν την αισθητική. Ας μπει η Σοφία Χατζηπαντελή. Θα σταθώ εμπόδιο στην καριέρα της; Για το συγκεκριμένο project ταιριάζει πάρα πολύ. Θα φαίνεται σαν να είναι μία από τις κοπέλες που θα είναι εκεί. Θέλουν πρόσωπα πικάντικα όχι μόνο beauty».

«Θα γίνει η γνώμη μου σεβαστή από ανθρώπους που είναι ομοφοβικοί; Εδώ ακόμα μας λένε ότι δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις στο κρεβάτι σου, αρκεί να μην ενοχλείς. Γραφικά. Ότι εμάς δεν μας αφορά. Τι δεν σας αφορά; Πρέπει να γίνει καλύτερος ο κόσμος και να δεχθούν αυτούς τους ανθρώπους γιατί είναι ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας μας. Είναι σκληρός χώρος εδώ. Εδώ φορούν οι άντρες μία βερμούδα με την τρίχα να κρέμεται από κάτω και οι γυναίκες δεν φορούν φούστα. Φορούν παντελόνια. Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μην φοράει φούστα;» κατέληξε αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για την προσωπική του ζωή.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Διάβασα ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται»

Her News

Ελένη Τσολάκη: «Εάν ένα κανάλι θέλει να σε κρατήσει ενώ σε θέλει και κάποιο άλλο, ας σου κάνει πιο ενισχυμένη πρόταση»

Her News

Alpha: Το προξενιό της Ιουλίας – Γαμήλιο μοιρολόι σε ένα trailer που συγκινεί

Her News