HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ποιος είναι ο τυχερός σας αριθμός σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής σας;

Ένας τυχερός αριθμός αναφέρεται σε συγκεκριμένους αριθμούς που παίζουν ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σας, όπως η ημερομηνία γέννησής σας, ο αριθμός διαδρομής ζωής ή ο αριθμός της προσωπικότητάς σας. 

Επιπλέον, το να βλέπετε επαναλαμβανόμενους αριθμούς όπως το 1111 μπορεί να σημαίνει ότι οι άγγελοι ή οι πνευματικοί σας οδηγοί θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. 

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αριθμοί, έννοια, κόκκινο φόντο Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται πώς η αριθμολογία μπορεί να επηρεάσει τη ζωή τους και να διαμορφώσει τη μοίρα τους, πιστεύοντας ότι δεν έχουν κανέναν έλεγχο στη μοίρα τους. Ωστόσο, μπορούμε να αποκτήσουμε γνώση δίνοντας απλώς προσοχή στους αριθμούς που βλέπουμε γύρω μας και μαθαίνοντας περισσότερα για τη σημασία τους.

Οι αριθμοί είναι απλώς μια μορφή ενέργειας, όπως όλα τα άλλα γύρω μας. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μελέτη της αριθμολογίας μπορεί να αποδώσει κοσμικές έννοιες σε φαινομενικά άσχετα, καθημερινά γεγονότα. 

Ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις σας, είναι σημαντικό να έχετε ανοιχτό μυαλό και να σκεφτείτε τι μπορείτε να μάθετε από αυτούς τους αριθμούς και πώς να ξεκλειδώσετε τη δύναμή τους. 

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με vintage, απεικόνιση, αριθμοί Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Πώς να υπολογίσετε τον τυχερό σας αριθμό

Για να εκτελέσετε τον αριθμολογικό υπολογισμό του αριθμού της διαδρομής ζωής σας, προσθέστε κάθε αριθμό γενεθλίων μέχρι να μείνει ένας. Να θυμάστε ότι πρέπει να μειώσετε το έτος γέννησής σας πολλές φορές για ένα μονοψήφιο. Έτσι, εάν γεννηθήκατε στις 18 Ιουλίου 1991, θα υπολογίζατε τον τυχερό σας αριθμό ως εξής:

  1. Μήνας: 7
  2. Ημέρα: 18 = 1+8 = 9
  3. Έτος: 1991 = 1+9+9+1 = 20 = 2+0 = 2

Στη συνέχεια, προσθέστε τους αριθμούς που πήρατε από τον μήνα, την ημέρα και το έτος: 7+9+2 = 18 = 1+ 8 = 9 . Έτσι, εάν η ημερομηνία γέννησής σας είναι 18 Ιουλίου 1991, ο τυχερός σας αριθμός είναι 9.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beef: Θα υπάρξει 2η σεζόν στο Netflix;

HerNews ka

Γιορτινή διάθεση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Her News

Δυο Χρυσά βραβεία απέσπασε το επιτραπέζιο παιχνίδι «Παραμύθια αλλιώς» στα Toys Awards 2022

Her News