HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Beef: Θα υπάρξει 2η σεζόν στο Netflix;

Το διάσημο dramedy «Beef» του Netflix ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Δημιουργήθηκε από τον Lee Sung-jin, η σειρά οκτώ επεισοδίων ακολουθεί τον Danny Cho (Steven Yeun), έναν μονίμως αρνητικό εργολάβο και την Amy Lau (Ali Wong), μια εξωτερικά επιτυχημένη επιχειρηματία, που αποκτούν εμμονή ο ένας με τον άλλο μετά από ένα περιστατικό οργής.

Καθώς οι μικροκαυγάδες τους κλιμακώνονται σε σοβαρά εγκλήματα, η κόντρα του ζευγαριού καταναλώνει τη ζωή και των δύο, καθώς η οργή τους επηρεάζει όλους όσους αγαπούν. Τόσο η Ali Wong όσο και ο Steven Yeun έλαβαν τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας 2024 μετά την κυκλοφορία της σειράς.

Το «Beef» είναι ο τύπος της συναρπαστικής σειράς που είναι εύκολο να “καταβροχθιστεί” σε ένα βράδυ, καθώς η τεταμένη και συναισθηματική διαδρομή ισορροπεί τη σκοτεινή κωμωδία με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μετά από αυτό το άγριο τέλος, αρκετοί θαυμαστές αναρωτιούνται πού θα μπορούσε να πάει το σόου μετά. Διαβάστε τι γνωρίζουμε για μια πιθανή δεύτερη σεζόν μέχρι στιγμής.

beef l to r Steven Yeun ως Danny, ali wong as amy στο επεισόδιο 107 του beef cr ευγενική προσφορά του netflix © 2022

Το Beef ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν;

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη μια απόφαση ανανέωσης για το δράμα, αλλά ο δημιουργός Lee Sung-jin έχει ήδη σχέδια για το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η σειρά. Ο showrunner είπε προηγουμένως στον δημοσιογράφο του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της σειρά ότι η εκπομπή ήταν αρχικά προγραμματισμένη ως ανθολογία, παρόμοια με το “White Lottus”.

«Όταν παρουσιάσαμε τη σειρά, στην πραγματικότητα την παρουσιάσαμε ως περιορισμένη σειρά ανθολογίας», εξήγησε. «Προσεύχομαι. Ελπίζω ο κόσμος να αγαπήσει το σόου και να κάνουμε περισσότερα».

Πότε θα ξέρουμε αν θα έχουμε 2η σεζόν;

Το Netflix τείνει να περιμένει και να δει πώς αποδίδουν οι εκπομπές του προτού κύκλου για να αποφασίσει αν θα συνεχίσουν ή όχι με άλλη σεζόν, επομένως θα περιμένουμε νέα μέσα σε λίγες εβδομάδες (ή μήνες).Beef Season 1 Review - IGN

Τι θα ήταν η 2η σεζόν;

Μέχρι το τέλος της 1ης σεζόν, η ιστορία του Danny και της Amy έχει ουσιαστικά φτάσει στο τέλος της. Εάν η σειρά προχωρήσει ως ανθολογία, δυστυχώς θα πρέπει να πούμε αντίο στους Yeun και Wong, αλλά τα σχέδια μπορούν πάντα να αλλάξουν. Σε συνέντευξή του στο ELLE , ο Lee αποκάλυψε ότι το αρχικό του βήμα για τη σειρά περιελάμβανε “πολλά άλλα Beef και άλλους τύπους χαρακτήρων για εξερεύνηση”.

Είτε αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψουμε στον Danny και την Amy είτε θα ξεκινήσουμε ένα νέο συναισθηματικό τρενάκι, ελπίζουμε ότι θα λάβουμε νέα για μια ανανέωση σύντομα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιούλιος και Netflix : Όλα όσα θα δούμε !

Her News b

Survivor: Αυτοί οι παίκτες έκαναν reunion στο σπίτι του Πάνου Καλίδη!

Her News b

«Παραμύθι χωρίς όνομα»: Από την παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη στο θέατρο Κιβωτός

Her News