HerNews.gr
Μόδα

Πώς να ανανεώσετε οικονομικά την γκαρνταρόμπα σας

Μια δραστηριότητα που πολλές από εμάς στοχεύουν να κάνουμε κάθε φθινόπωρο είναι να οργανώσουμε, να τακτοποιήσουμε και να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Φτιάχνοντας την ντουλάπα μας συνήθως βρίσκουμε παλιά ξεχασμένα ρούχα, όπως αυτό το καρό vintage πουκάμισο της δεκαετίας του ’90 ή ένα ξεχασμένο φόρεμα που φορέθηκε μια φορά, αλλά είναι τέλειο.  

Κι επειδή πολλές γυναίκες φοράμε μόνο λίγα και συγκεκριμένα ρούχα από όσα συνολικά έχουμε, δεν χρειάζεται για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας να ξοδέψετε πολλά χρήματα. 

Λοιπόν, εδώ είναι ο οδηγός σας για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, με έξυπνο τρόπο.

Ουδέτερα χρώματα στην γκαρνταρόμπα σας

Καθώς ξεκινάτε να ψάχνετε στη μεγάλη συλλογή σας, δοκιμάστε να διαχωρίσετε όλα τα ρούχα που έχετε σε ουδέτερα χρώματα στην γκαρνταρόμπα σας και να τα βάλετε όλα μαζί. Εμπιστευτείτε μας, θα σας βοηθήσουν όταν διαμορφώσετε ένα νέο ντύσιμο. Αυτά είναι τα «βασικά» χρώματα της εμφάνισής σας κι είναι ιδανικά για να προσθέσετε στιλ σε ένα total black look.

Βρείτε ένα ζευγάρι παπουτσιών που ταιριάζει με τα πάντα

Όταν πρόκειται να ανακαλύψετε τα βασικά υποδήματα που χρειάζεστε, αναζητήστε ένα ζευγάρι παπουτσιών που ταιριάζει με τα πάντα. Μπορεί να είναι μπαλαρίνες, μποτάκια ή sneakers.

Τα αξεσουάρ είναι σωτήρια

Τα ασημένια βραχιόλια, τα vintage δαχτυλίδια και τα κολιέ είναι σχεδόν απαραίτητα στην γκαρνταρόμπα μας. Ο πειραματισμός με τον συνδυασμό των δαχτυλιδιών ή κολιέ,  θα προσθέσει στιλ σε ένα απλό ντύσιμο και θα το κάνει να ξεχωρίζει. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Total white: Έτσι θα φορέσεις σωστά το λευκό χρώμα το χειμώνα

Her News

Jennifer Lopez: Φόρεσε το crop top που όλες θα θέλαμε να έχουμε στη ντουλάπα μας

HerNewskl

LANCASTER: Η πιο must συλλογή για φέτος το καλοκαίρι!

Her News