HerNews.gr
Διεθνή

Ashley Tisdale: Kατηγορείται ότι προκάλεσε τροχαίο ατύχημα που οδήγησε σε σοβαρούς τραυματισμούς

Η Ashley Tisdale μηνύεται για ένα ατύχημα με αυτοκίνητο που συνέβη πέρυσι και φέρεται να άφησε το άλλο μέρος με σοβαρά τραύματα.

Η Λίνα Γκονζάλες υπέβαλε καταγγελία στις 31 Αυγούστου, στην οποία κατηγορεί τον πρώην σταρ της Disney Ashley Tisdale για «βαρεία αμέλεια» λόγω του τροχαίου της 6ης Σεπτεμβρίου 2022 στη λεωφόρο Hollywood στο Λος Άντζελες.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η Tisdale,  οδήγησε με «αμελή και απερίσκεπτο τρόπο» και την κατηγορεί για το ατύχημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Ο δικηγόρος της Γκονζάλες, Michael R. Parker, έδωσε στο TMZ περισσότερες λεπτομέρειες για το τι φέρεται να συνέβη, ισχυριζόμενος ότι ο πελάτης του περίμενε να κάνει μια αριστερή στροφή όταν η Ashley Disdale άλλαξε λωρίδα και ως εκ τούτου προκάλεσε τη σύγκρουση.

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε επίσης ότι η Tisdale έκανε «μεγάλη φασαρία» και άρχισε να απευθύνεται με άσχημα λόγια στη Γκονζάλες, τα οποία δεν διευκρινίστηκαν.

Είπε επίσης στο πρακτορείο ότι ο πελάτης του έχει «σοβαρούς τραυματισμούς στον αυχένα και την πλάτη» ως αποτέλεσμα της συντριβής.

Φαίνεται ότι το όχημα που οδηγούσε η Ashley Tisdale ήταν είτε μισθωμένο είτε νοικιασμένο, επομένως ο ενάγων κατονομάζει επίσης αυτούς που «εμπιστεύτηκαν» το αυτοκίνητο στην ηθοποιό ως πιθανούς συνεναγόμενους που θα μοιραστούν την «ευθύνη» των τραυματισμών και των ζημιών της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Lady Gaga: Νέες φωτογραφίες της ως Harley Quinn από τα γυρίσματα του “Joker”

HerNews ka

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θέλουν να τον απελάσουν απο τη Σαουδική Αραβία και αυτός είναι ο λόγος

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ: Έφαγε… πόρτα από το γυμναστήριο της – Έβρισε τους παπαράτσι

HerNews ka