HerNews.gr
Ελλάδα

Πειραιάς: Καρατομούνται ο διοικητής του Α’ Λιμενικού και τρεις αξιωματικοί – Νέο εξοργιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 36χρονου

Στο πόρισμα της ΕΔΕ που παραδόθηκε στον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, παραπέμπονται σε άμεσο πειθαρχικό έλεγχο τέσσερα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου για τους οποίοι προκύπτουν ευθύνες.

Καρατομήθηκε ο κεντρικός Λιμενάρχης όπως επίσης και ο διοικητής του Α’ Λιμενικού τμήματος του Πειραιά. Για 4 Λιμενικούς έχει διαταχθεί ΕΔΕ και θα υπάρξουν πειθαρχικές κυρώσεις σύμφωνα με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας.

Τα ερωτήματα πληθαίνουν αναφορικά με τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, που σήμερα οι δικοί του άνθρωποι αλλά και ολόκληρη η Κρήτη θα πουν το τελευταίο αντίο.

Στην υπόθεση θα μπουν πραγματογνώμονες οι οποίοι θα αρχίσουν να ερευνούν κάθε στιγμή από την στιγμή του απόπλου του πλοίου αλλά και μέχρι το συμβάν ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες.

Σε κάθε πλοίο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένας καταγραφέας, όπου καταγράφονται όλα τα στοιχεία του ταξιδιού αλλά και όλες οι ασύρματες επικοινωνίες που έχει η γέφυρα με το προσωπικό του πλοίου.

Όλα αυτά χθες στις 12 το πρωί, με εντολή εισαγγελέα, το Λιμενικό πήγε να πάρει τον καταγραφέα και τον μετέφερε στην Ειδική Υπηρεσία του Λιμενικού, να γίνει ανάκτηση των δεδομένων και να αποδοθούν οι ευθύνες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Καρράς: Διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Θέρμης

HerNews ka

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε ισχύ σε Αλεξανδρούπολη και Αττική λόγω των πυρκαγιών

HerNews ka

Χριστούγεννα: Γεμάτα εστιατόρια & ταβέρνες για τα ρεβεγιόν των εορτών

HerNews ka