HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Ο λόγος που έβγαλε για την βασίλισσα Ελισάβετ ένα χρόνο μετά τον θάνατο της

Ο πρίγκιπας Χάρι απέτισε φόρο τιμής στην εκλιπούσα γιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ την Πέμπτη, που σηματοδοτεί την επέτειο ενός έτους από τον θάνατό της.

Κατά την παρουσίαση του Βραβείου Inspirational Child στα Βραβεία WellChild 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Δούκας του Σάσεξ είπε: «Όπως γνωρίζετε, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στα βραβεία πέρυσι, καθώς η γιαγιά μου πέθανε.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, θα ήταν το πρώτο άτομο που επέμενε να συνεχίσω να είμαι μαζί σας αντί να πάω κοντά της», πρόσθεσε ο Χάρι.

«Και γι’ αυτό ακριβώς ξέρω, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ότι μας κοιτάζει όλους απόψε, χαρούμενη που είμαστε μαζί, συνεχίζοντας να προβάλλουμε μια τόσο απίστευτη κοινότητα».

Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, ήταν προγραμματισμένο να παρευρεθούν στα βραβεία WellChaild πέρυσι όταν έμαθαν την είδηση ​​του θανάτου της Βασίλισσας στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Εκείνη την εποχή, ο ιδρυτής των Invictus Games έσπευσε στο Balmoral της Σκωτίας για να βρεθεί στο πλευρό της γιαγιάς του στο πλευρό του αδελφού του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ωστόσο, η 42χρονη Μέγκαν Μαρκλ δεν ταξίδεψε με τον σύζυγό της.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, ωστόσο, ήταν παρούσα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ , η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο.

Παρά το γεγονός ότι ενώθηκαν εκείνη την εποχή, τα πράγματα ήταν τεταμένα μεταξύ του ζευγαριού και της υπόλοιπης οικογένειας από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε ότι έκαναν ένα βήμα πίσω από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lana Del Ray: Νόμιζε για χρόνια ότι ήταν… λάθος ζώδιο

HerNews ka

O Ντάνιελ Ράντκλιφ θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Her News

Kim Kardashian: Ο Kanye West έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της στους υπαλλήλους του

HerNewskl