HerNews.gr
Ελλάδα

Καιρός: Σημαντική βελτίωση στα περισσότερα τμήματα της χώρας

Παραμένουν λίγες ασθενείς βροχές στην κεντρική και ανατολική Θεσσαλία που δε θα προβληματίσουν ιδιαίτερα και θα είναι ασθενούς εντάσεως και μικρής διάρκειας.

Στην Εύβοια αναμένονται λίγες τοπικές βροχές οι οποίες θα επεκταθούν νοτιοανατολικά, όπως επίσης και στην Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη επικράτεια ο καιρός θα είναι καλός με μεγάλα διαστήματα με ήλιο.

Θερμοκρασιακά, στους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά, στους 26 με 30 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά, στους 27 με 30 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και 32-33 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική, αναμένονται τοπικές νεφώσεις ωστόσο ο καιρός θα είναι καλός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη θερμοκρασία από 19-2 βαθμούς Κελσίου.

 

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής ο καιρός θα είναι καλός για το σύνολο της επικράτειας και με ηλιοφάνεια και με θερμοκρασία στους 30 βαθμούς στα βόρεια, στους 32 στα δυτικά, στους 29 στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Τη Δευτέρα, θα συνεχιστεί ο καλός καιρός με πολύ μεγάλα διαστήματα με ήλιο και θερμοκρασίες παρόμοιες με αυτές της Κυριακής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Ο διεθνούς φήμης σεφ Jamie Oliver στην συμπρωτεύουσα

Her News b

Χριστούγεννα στον Πειραιά – Γιορτές στις γειτονιές

Her News

«Ελεύθεροι» μετά από δύο χρόνια πανδημίας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα

Her News b