HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Η πόλη δίπλα στο ποτάμι: Έρχεται το 2ο μέρος της 5ης σεζόν

Η πόλη δίπλα στο ποτάμι του Netflix, είναι μια σειρά βασισμένη στα μυθιστορήματα της Robyn Carr. Έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές που ανυπομονούν κάθε φορά να δούνε το δράμα που επικρατεί στην μικρή πόλη για πέντε σεζόν. Τώρα λοιπόν η 5η σεζόν που κυκλοφόρησε έχει χωριστεί στα δύο.

Με την επικείμενη κυκλοφορία του δεύτερου μέρους, εδώ είναι όλα όσα χρειάζεστε για να γνωρίζετε για τους κατοίκους του Virgin River και τις πολλές ανατροπές.

Ποιος πρωταγωνιστεί στην πέμπτη σεζόν του Virgin River, Μέρος Δεύτερο;

Στο τέλος του πρώτου μέρους, όλοι οι γνώριμοι χαρακτήρες ήταν εκεί: Mel (Alexandra Breckenridge), Jack (Martin Henderson), Doc (Time Matheson), Hope (Annette O’Toole), Preacher (Colin Lawrence), Brie (Zibby Allen). ), και ο Brady (Μπεν Χόλινγκσγουορθ).

Τι θα αφορά το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν;

Στο δέκατο επεισόδιο, “Labor Day”, η ιστορία τελειώνει με την Mel και τον Jack να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τον Δεκέμβριο και το Netflix είπε ότι το 11ο και το 12 επεισόδιο θα είναι “Holiday Episodes”.

Σε εκείνο το τελευταίο επεισόδιο, η Μελ προτείνει στον Τζακ να αγοράσουν το οικογενειακό αγρόκτημα της Τάρα για να μην μετατραπεί σε γήπεδο γκολφ. Φαίνεται να είναι στην ίδια σελίδα σχετικά με τη μετακόμιση, να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Αλλά αν όλα πήγαιναν ομαλά, δεν θα χρειαζόταν νέα επεισόδια.

Μήνες αργότερα, καθώς ετοιμάζονται για τις διακοπές, η αδερφή της Μελ τηλεφωνεί. Αποκαλύπτει ότι βρήκε παλιά ερωτικά γράμματα που προορίζονταν για τη μαμά τους. Η αδερφή της πιστεύει ότι ο συγγραφέας μπορεί να είναι ο βιολογικός πατέρας της Μελ.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για αυτά τα τελευταία νέα επεισόδια. Αυτή θα είναι πιθανώς η κεντρική σύγκρουση, αν και άλλοι στην πόλη έχουν πράγματα να αντιμετωπίσουν, από ασθένειες μέχρι την εύρεση ενός νεκρού.

Πότε κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μέρος της σειράς “Η πόλη δίπλα στο ποτάμι”;

Το πρώτο μέρος κυκλοφόρησε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 και το δεύτερο μέρος έχει προγραμματιστεί για τις 30 Νοεμβρίου. Επίσης υπήρχαν δέκα επεισόδια στο πρώτο μέρος και το δεύτερο μέρος έχει μόνο δύο επεισόδια. Έτσι, υπάρχουν πολλά να καλύψουμε σε λίγο χρόνο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση & Μπάμπης Στόκας: Ακούστε το νέο τους ντουέτο

Her News

Η Τάμτα στην φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος

Her News b

The Watcher: Η αληθινή ιστορία πίσω από το νέο μυστήριο του Netflix

Her News