HerNews.gr
Διεθνή

Joe Jonas: Συγκινήθηκε επί σκηνής όσο τραγουδούσε το τραγούδι που είχε γράψει για την πρώην σύζυγό του

Ο Joe Jonas δάκρυσε ευχαριστώντας τους θαυμαστές του πριν τραγουδήσει το τραγούδι που έγραψε για την εν διαστάσει σύζυγό του, Sophie Turner , το Σάββατο.

«Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη προς εμένα και την οικογένειά μου, σας αγαπώ παιδιά», είπε ο Jonas κατά τη διάρκεια του σόου του στο Λος Άντζελες στο Dodger Stadium.

Ο τραγουδιστής των Jonas Brothers περπάτησε γύρω από τη σκηνή και κοίταξε κάτω στο έδαφος ενώ το πλήθος τον επευφημούσε.Ο Τζο Τζόνας κλαίει τραγουδώντας

Ωστόσο, δεν άργησε να συγκινηθεί, καθώς ένας παρευρισκόμενος της συναυλίας απαθανάτισε ένα κοντινό βίντεο με τον ίδιο να τραγουδά τους στίχους ενώ ένα δάκρυ κύλησε από το μάτι του.

Ο Τζο Τζόνας τραγουδά στη σκηνή

Ένας χρήστης του TikTok μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο του Joe Jonas, να συνεχίζει να τραγουδά το ρεφρέν μαζί με τα αδέρφια του Nick και Kevin, και ενώ δεν φαινόταν να κλαίει ξανά, συνέχισε να δείχνει μελαγχολικός ενώ περπατούσε στη σκηνή.

Ενώ πολλοί θαυμαστές ήταν επικεντρωμένοι στην αντίδραση του Joe στο σπαραχτικό τραγούδι, ένας θαυμαστής έστρεψε την προσοχή του στους γονείς του, Denise και Kevin Jonas Sr., που παρακολουθούσαν τη συναυλία.

Το βίντεο έδειχνε τη μητέρα του να βάζει το χέρι της στο στόμα της και να κουνάει το κεφάλι της μόλις τα παιδιά της άρχισαν να παίζουν το τραγούδι.

Στη συνέχεια η μητέρα τους ακούμπησε στην αγκαλιά του άντρα της, ο οποίος την αγκάλιασε και την κρατούσε σφιχτά.

Ο Joe ήταν σε περιοδεία με τα αδέρφια του τις τελευταίες εβδομάδες εν μέσω των ειδήσεων για το διαζύγιό του από την ηθοποιό του «Game of Thrones».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιταλία: Τραγωδία στη Βενετία με 21 νεκρούς και 4 σοβαρά τραυματίες – Πώς έπεσε το λεωφορείο από τη γέφυρα

HerNews ka

Τη Δευτέρα «κληρώνει» για το πλαφόν στο φυσικό αέριο – Τα βρήκαν οι «27»

Her News

9η Μαϊου, «ώρα μηδέν»: Τα 4 σενάρια για τις ανακοινώσεις Πούτιν

Her News