HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πάνος Μουζουράκης στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς»

Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς την Πέμπτη 14/9 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο τραγουδιστής παρενέβη τηλεφωνικά το μεσημέρι της Παρασκευής 15/9 στην εκπομπή “Super Κατερίνα” καθώς η σύζυγός του είναι κολλητή φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου είπαν ότι θέλεις οπωσδήποτε να μου ευχηθείς… Λοιπόν, ακούω ευχές. Με τη σειρά. Τι είπα στις δηλώσεις μου; Αυτό για τον ωροσκόπο το παίξανε; Η κυρία αστρολόγος που έχετε εκεί μπορεί να μας λύσει την απορία; Η απορία μου είναι αν ένα παιδί που γεννιέται με καισαρική έχει λάθος ωροσκόπο…. Δε με έχει προειδοποιήσει κανείς για τις δυσκολίες. Μια ζωή κάνετε τις μεσημεριανές σας εκπομπές και μιλάτε για θαύματα. Τι; Δεν είναι μεσημεριανή η εκπομπή; Δε ξυπνούσα μέχρι τώρα πρωί γι’ αυτό… Μέχρι τώρα η ανθρωπότητα δε τα έχει πάει καλά, οπότε θα δοκιμάσω μια δική μου μέθοδο με το παιδί», δήλωσε χιουμοριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον Πάνο Μουζουράκη πως όταν τον είδε χθες στο μαιευτήριο είπε στη Μαριλού Κόζαρη πως “έναν τέτοιο άντρα θέλω και εγώ να μου δείχνει τέτοια αγάπη και αφοσίωση” με τον τραγουδιστή να της απαντά αστειευόμενος: «Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς. Δεν είδες μια κυρία στην Κρήτη 84 χρονών τον 44χρονο; Έτσι θα είσαι κι εσύ με τον γιο μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένη Θεωνά: «Μου είπε ο γιος μου ότι είναι ερωτευμένος με την Κατερίνα Καινούργιου»

Her News

Πέτρος Ξεκούκης: «Κάθε πρωί πηγαίνω στον καθρέφτη και λέω “φτου σου λεβέντη μου, είσαι πιο όμορφος & από τον Φραγκολιά. Προχώρα”»

HerNews ka

Μέγκι Ντρίο: “Mου πρότειναν 4.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπω στο Survivor”

HerNewskl