HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Στικούδη: Ανακοίνωσε στην συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της

Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, στο Europride 2023, ενώ ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της στη σκηνή ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα.

Η Κατερίνα Στικούδη πιάνοντας την κοιλιά της απευθύνθηκε στο κοινό και αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας πως σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε το απόσπασμα με τη γλυκιά ανακοίνωση στο Instagram. Όπως θα δείτε, μετά από μία μικρή διακοπή, χαϊδεύει τρυφερά την κοιλιά της και αποκαλύπτει σε 80.000 θεατές ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. Φυσικά, εισπράττει το πιο θερμό χειροκρότημα.

«Ήταν μαγευτική η συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα, ήταν καταπληκτική», σχολίασε αναφορικά με τη συναυλία της η Κατερίνα Στικούδη.

Για τον ερχομό του 2ου παιδιού της είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Έχω πάρει 1,5 κιλό. Ήταν όμορφη στιγμή και ένιωσα πολύ άνετα μπροστά σε 80.000 ανθρώπους. Στον Βύρωνα του είπαμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος στην οικογένεια,  δεν θα είσαι μόνος».

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Στικούδη: «Δεν είμαστε 100% σίγουροι για το φύλο του μωρού. Θέλω να είναι ένα γερό παιδάκι».

Για τα επαγγελματικά της ανέφερε πως, «Δεν ξέρω τι θα κάνω με το «J2US». Δεν έχω ακούσει κάτι για την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντρου Μπάριμορ: Δεν θα πιστέψετε πόσο «απλό» και «κανονικό» είναι το σπίτι της (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοινώνει την πρεμιέρα του τραγουδώντας… Διονύση Σχοινά

Her News b

Victoria & David Beckham: Η χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία για τα Χριστούγεννα

HerNews ka