HerNews.gr
Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Όσα δήλωσε

«Νομίζω ότι έγινε το πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει σύντομα προοδευτική κυβέρνηση» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Κουμουνδούρου, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνοντας το 45,47% σημείωσε σημαντικό προβάδισμα έναντι της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία κατέγραψε 36,21%.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τις εσωκομματικές εκλογές, ευχαριστώντας όλους τους εθελοντές στη διαδικασία, «όλους όσοι ήταν στις εφορευτικές επιτροπές, ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα».

Μάλιστα έγιναν και συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων για το εάν θα στηρίξει κάποιος έναν άλλο υποψήφιο.

Η Έφη Αχτσιόγλου έκανε λόγο για μία διαδικασία η οποία θα γίνει με «πολιτικούς όρους» την επόμενη βδομάδα και δεν θα «ψαρέψει» κανείς σε «θολά νερά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια.

Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε πως «παλέψαμε με όρους της Αριστεράς και γι την ίδια την Αριστερά, ωστόσο η μεταπολιτική και η εικόνα κέρδισαν».

Οι πληροφορίες ήθελαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας στήριξε την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νοσεί με Η1Ν1 – Αναβάλλεται το αυριανό υπουργικό συμβούλιο

HerNews ka

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια σε Αράχωβα και Παρνασσό (Εικόνες & Βίντεο)

HerNews ka

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και για την επέτειο τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη»

HerNews ka