HerNews.gr
Διεθνή

Elon Musk: Εξετάζει το ενδεχόμενο να χρεώσει τους χρήστες του “X” για τη χρήση της πλατφόρμας

Ο Elon Musk μπορεί να αρχίσει να χρεώνει στους χρήστες του X – της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων που είναι επίσημα γνωστή ως Twitter – μια χρέωση για τη χρήση των υπηρεσιών της.

Ο ιδρυτής της SpaceX, έφερε την ιδέα να γίνει η πλατφόρμα μια συνδρομητική υπηρεσία κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας για την τεχνητή νοημοσύνη (AI) που μεταδόθηκε μέσω ροής στον λογαριασμό X του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου τη Δευτέρα.

«Προχωρούμε σε μια μικρή μηνιαία πληρωμή για τη χρήση του συστήματος X», είπε, σύμφωνα με τον Dave Lee του Bloomberg . Αν και ο Musk δεν εξήγησε ποιο θα ήταν το κόστος της συνδρομής ή πότε θα ξεκινήσει, σημείωσε ότι θα ήταν ένας τρόπος για την πλατφόρμα να καταπολεμήσει τα bots.

Η συζήτηση του Elon Musk με τον Νετανιάχου είχε σκοπό να επικεντρωθεί στην τεχνητή νοημοσύνη, αλλά ήρθε επίσης εν μέσω κριτικής ότι η επιβολή της ρητορικής μίσους από το Χ έχει ανατραπεί. 

Ο Νετανιάχου επαίνεσε τον Musk για τη δέσμευσή του στην ελευθερία του λόγου, αλλά του ζήτησε να «ανατρέψει» τον αντισημιτισμό στην πλατφόρμα.

«Προφανώς, είμαι κατά του αντισημιτισμού», είπε ο Musk στον Νετανιάχου. «Είμαι ενάντια σε οτιδήποτε προωθεί το μίσος και τη σύγκρουση. Και είμαι υπέρ αυτού που βοηθά την κοινωνία καιμας οδηγεί σε ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα συλλογικά».AI Στρογγυλό τραπέζι με τους Elon Musk, Benjamin Netanyahu

Ο Musk εφαρμόζει αλλαγές στην πλατφόρμα από τότε που αγόρασε την εταιρεία για 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2022 .

Μετά την αγορά, η πλατφόρμα άρχισε να προσφέρει μια ανανεωμένη συνδρομή στο Twitter Blue, που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν μηνιαία χρέωση 8 δολαρίων για προνόμια premium, συμπεριλαμβανομένου του μπλε σημαδιού verified.

Το σήμα έδειχνε προηγουμένως ότι ένας χρήστης ήταν “επαληθευμένος” ως αυθεντικός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της;

HerNews ka

Έξι στους δέκα Βρετανούς τάσσονται υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα

Her News

Τζεφ Μπέζος: Την «έβγαλε» με McDonald’s στο πάρτι γενεθλίων του

HerNews ka