HerNews.gr
Διεθνή

Τζεφ Μπέζος: Την «έβγαλε» με McDonald’s στο πάρτι γενεθλίων του

Το πάρτι των 60ων γενεθλίων του Τζεφ Μπέζος ήταν εξωπραγματικό. Η γεμάτη αστέρια συναυλία του ιδρυτή της Amazon πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην έπαυλη του και της αρραβωνιαστικιάς του Λόρεν Σάντσεζ στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Στη λίστα καλεσμένων υπήρχαν όλοι οι  Α-listers του Χόλιγουντ μέχρι θρύλους του αθλητισμού και μεγιστάνες των επιχειρήσεων.

Οι Jay Z, Beyoncé, Ivanka Trump, Jared Kushner, Ciara, Russell Wilson, Oprah Winfrey, Gayle King, Kim Kardashian, Kris Jenner, Hailey Bieber και Kendall Jenner ήταν μερικά από τα αστέρια που βρέθηκαν σο πάρτι γενεθλίων του Τζεφ Μπέζος.

Jeff Bezos και Lauren Sánchez.

Ο Μπέζος, ο οποίος έκλεισε επίσημα τα 60 του στις 12 Ιανουαρίου, έκανε πάρτι με τους άλλους πλούσιους μεγιστάνες Bob Iger, Bill Gates και τον επίτροπο του NFL Roger Goodell στη συγκέντρωση.

Lauren Sánchez και Jewel.Μερικοί από τους παρευρισκόμενους απέτισαν φόρο τιμής στη συγγένεια του Μπέζος για το διάστημα, κάτι που είναι γνωστό, δεδομένου ότι έχει τη δική του αεροδιαστημική εταιρεία που ονομάζεται Blue Origin και έχει εκτοξευθεί με το δικό του πυραυλικό πλοίο.

Ωστόσοτο πάρτι δεν είχε επίσημο διαστημικό θέμα, αλλά ήταν μάλλον ένας τρόπος για να «τιμήσουν τον Τζεφ» και την παρέα του.

Η Πάρις Χίλτον, για παράδειγμα, φόρεσε για την περίσταση ένα αστραφτερό φόρεμα με αστέρια και μοντέρνο στολισμό.

Καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων του Τζεφ Μπέζος.

Πάρις Χίλτον.Η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της στο Instagram , γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Αφήνει λίγη λάμψη όπου κι αν πάει…»

 

Η Paris Hilton, το Jewel, η Nicky Hilton και μια φίλη στο πάρτι γενεθλίων του Jeff Bezos.

 Η Λόρεν Σάντσεζ εντυπωσίασε επίσης με ένα κόκκινο φόρεμα με ντεκολτέ. Η πρώην ρεπόρτερ της ψυχαγωγίας – που αρραβωνιάστηκε τον Μπέζος τον περασμένο Μάιο – συνδύασε το φλογερό σύνολο με μια τσάντα σε σχήμα πυραύλου  από την Judith Leiber (4.995 δολαρίων) καλυμμένη με κρύσταλλο ως αναφορά στον αρραβωνιαστικό της.Η Lauren Sánchez με ένα κόκκινο φόρεμα ξαπλωμένη.

Ωστόσο, κανένας άλλος καλεσμένος δεν πήγε τις διαστημικές αναφορές στο επόμενο επίπεδο όπως η Κέιτι Πέρι

Η τραγουδίστρια του «ET» και ο σύντροφός της, Ορλάντο Μπλουμ, παρευρέθηκαν στο πάρτι με εξωγήινο μακιγιάζ!

Κέιτι Πέρι.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, η Κέιτι Πέρι ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες της. Μαζί της ήταν και ο Usher για να τραγουδήσει το “Χρόνια Πολλά” στον Τζεφ Μπέζος. 

Οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων του Τζεφ Μπέζος διασκεδάζουν.

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν επίσης με μια παράσταση από τους Black Eyed Peas, τους οποίους παρουσίασε η Λόρεν Σάντσεζ στη σκηνή.

Το πάρτι του Τζεφ Μπέζος είχε και αρκετούς συναισθηματικούς παράγοντες που απέτισαν φόρο τιμής στον διάσημο επιχειρηματία.

Οι επισκέπτες υποδέχθηκαν ένα εντοιχισμένο γραφείο που ήταν «ένα σχεδόν ακριβές αντίγραφο του πρώτου γραφείου του Τζεφ στο Amazon, το οποίο βρισκόταν στο γκαράζ», λέει μια πηγή, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή σερβιρίστηκαν McDonald’s επίσης για να τιμήσουν την πρώτη δουλειά του Μπέζος σε ηλικία 16 ετών.  Ωστόσο, δείπνησαν και με χαβιάρι.

Λόρεν Σάντσεζ: Πλήρωσε 5.000 δολάρια για τσάντα σε σχήμα πυραύλου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Weeknd: Ανακυρήχθηκε ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης από τα ρεκόρ Γκίνες

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Ελληνορθόδοξη μουσική επέλεξε για τη στέψη του ο μονάρχης

HerNews ka

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Δεσμεύτηκε να φιλοξενήσει Ουκρανούς πρόσφυγες

Her News