HerNews.gr
Beauty

Eva Longoria: Αυτός είναι ο ορός στον οποίο ορκίζεται εδώ και χρόνια

Η Eva Longoria είτε μοιράζεται βίντεο με τη ρουτίνα της προπόνησής της, είτε φωτογραφίες της με μπικίνι στο Instagram, ξέρει πώς να ξεχωρίζει. Ευτυχώς για εμάς, η 48χρονη ηθοποιός είναι πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς της. Μάλιστα πρόσφατα, αποκάλυψε ένα προσιτό προϊόν στο οποίο ορκίζεται για πιο νεανικό βλέμμα.

Ο αγαπημένος ορός της Eva Longoria

Το αγαπημένο serum της είναι το Revitalift Hyaluronic Acid + Caffeine Eye Serum της L’ Oréal. Η Longoria αποκάλυψε ότι βασίζεται στο υαλουρονικό οξύ για να πετύχει τη νεανική εμφάνισή της. «Ζω και πεθαίνω για υαλουρονικό οξύ με τα προϊόντα Revitalift από τη L’Oréal».  

Στην πραγματικότητα, η Longoria είχε πάντα αγάπη για τα serum, λέγοντας και παλιότερα : «Είμαι μεγάλη φαν του serum». Και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ορκίζεται σε αυτό συγκεκριμένα.

Ο δημοφιλής ορός ματιών είναι κατασκευασμένος με 1,5% υαλουρονικό οξύ που βοηθά στην ενίσχυση της υγρασίας. Περιέχει και 1% καφεΐνη, η οποία είναι γνωστό ότι αναζωογονεί το δέρμα. Χάρη σε αυτά τα συστατικά, το προϊόν φωτίζει και γεμίζει ορατά το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών. Έτσι μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων. Το αποτέλεσμα είναι μάτια που δείχνουν ανανεωμένα, νεανικά και ξεκούραστα.

Επιπλέον, ο ορός είναι επίσης αγαπημένος για πολλές γυναίκες. Μάλιστα, μια 72χρονη κριτικός στο διαδίκτυο γράφει ότι πραγματικά βοηθά στη μείωση των ρυτίδων της, σημειώνοντας: «Οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μου έχουν φύγει μέσα σε λίγα λεπτά και διαρκεί όλη μέρα. Έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ στις γραμμές γύρω από το στόμα μου κι έχουν μαλακώσει. Αυτό είναι θαυματουργό».

Με τόσα πολλά οφέλη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Longoria επαινεί αυτή την κορυφαία επιλογή. Αλλά δεν είναι μόνο ο ορός ματιών για τον οποίο ορκίζεται. Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι λατρεύει ολόκληρη τη σειρά Revitalift της L’Oréal, συμπεριλαμβανομένου του ορού υαλουρονικού οξέος με βιταμίνη C, της Triple Power Anti-Aging Eye Cream και της Double Lifting Intensive Cream Ημέρας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News</span

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται φέτος!

HerNewskl

Kendall Jenner: Η πιο chic παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ!

HerNewskl

Rihanna: Η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει έγκυος με τα εσώρουχα

HerNewskl