HerNews.gr
Ταξίδια

Four Season Hotel – Το πιο ονειρικό ξενοδοχείο στην Πράγα

Η Τσεχία και συγκεκριμένα η Πράγα, είναι ενα από τα μέρη που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε. Σας προτείνουμε να την προσθέσετε ανεπιφύλακτα στην λίστα με τα επόμενα ταξίδια που θα κάνετε.

Επίσης, ανεξάρτητα από τι είδους ταξιδιώτης είστε, δηλαδή είτε σας αρέσει η άνεση, είτε ταξιδεύετε με ένα σακίδιο, το Four Seasons Hotel Prague έχει πολλά να προσφέρει. Με τη βολική του τοποθεσία, το γοητευτικό περιβάλλον, τις ανέσεις και την άψογη εξυπηρέτηση, εδώ είναι όσα πρέπει να περιμένετε από τη διαμονή σας στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Four Season Hotel στην Πράγα

Δεδομένης της εκπληκτικής ομορφιάς της πρωτεύουσας και της φήμης του ομίλου του ξενοδοχείου, για την πολυτέλεια και τις εξαιρετικές υπηρεσίες, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Four Seasons Hotel Prague είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζευγάρια. Όσοι ταξιδεύουν για δουλειά θα εκτιμήσουν επίσης την προνομιακή τοποθεσία κοντά σε μεγάλες επιχειρηματικές περιοχές και εμπορικά κέντρα. Και αν σχεδιάζετε οικογενειακές διακοπές στην πόλη, το ξενοδοχείο μπορεί να κανονίσει μια μπέιμπι σίτερ για εσάς. Επίσης αν έχετε παιδιά κάτω των 5 ετών τρώνε δωρεάν στο κεντρικό εστιατόριο. Οι σουίτες προσφέρουν ξεχωριστούς χώρους καθιστικού κι υπνοδωματίου και θέα στο Κάστρο της Πράγας και τη διάσημη Γέφυρα του Καρόλου.

Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, Cotto Crudo, διαθέτει νόστιμη ιταλική κουζίνα με τοπικά εποχικά υλικά. Έχει επίσης εκπληκτική θέα από την εξωτερική βεράντα στην όχθη του Ποταμού Μολδάβα. Το πρωινό σερβίρεται μέχρι τις 11 π.μ. Για απογευματινό τσάι με νόστιμα αρτοσκευάσματα, ρίξτε μια ματιά στο The Gallery Lounge. Υπάρχει επίσης το MIRU, μια βεράντα στον τελευταίο όροφο που πήρε το όνομά της από την ιαπωνική λέξη που σημαίνει «θέα», και αυτό το ρομαντικό μέρος είναι ιδανικό για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με ένα κοκτέιλ. Η τσέχικη κουζίνα είναι συνήθως αρκετά χορταστική, αλλά ευτυχώς το Four Seasons Hotel στην Πράγα προσφέρει μια ωραία σειρά από ελαφρύτερα, πιο υγιεινά πιάτα, αν αυτό σας αρέσει περισσότερο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άνδρος: Αποθεώνεται από το Ιταλικό “Lonely Planet”

HerNews ka

Βρήκαμε τους πιο όμορφους χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας

HerNewskl

Έρευνα: Οι Top 10 πιο ακριβοί προορισμοί του κόσμου για την Πρωτοχρονιά

Her News