HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κώστας Σόμμερ: «Δεν μου λείπει καθόλου να βγω μια βόλτα μονός μου, χωρίς τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου»

O Κώστας Σόμμερ μιλάει στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει και παραδέχεται ότι απέκτησε παιδιά στην κατάλληλη ηλικία.

Ο Κώστας Σόμμερ, είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά», και μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογένειά του.

«Οι λέξεις ‘’σύζυγος’’ και ‘’μπαμπάς’’ με χαρακτηρίζουν 100%. Μου αρέσει το οικογενειακό κομμάτι αλλά και το κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Είμαι αρκετά καλά. Έχω τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και το σπίτι μας. Όλα αυτά είναι το παν για έναν άνθρωπο».

Όπως είπε, τον ελεύθερο χρόνο τους ό,τι κάνουν είναι με τα παιδιά.

«Η έξοδός μας με την Βαλεντίνη είναι να πίνουμε μια μπύρα όσο τα παιδιά παίζουν στην παιδική χαρά. Στην αρχή δεν μας έλειπε με την Βαλεντίνη να βγαίνουμε οι δυο μας χωρίς τα παιδιά, μέχρι που νιώσαμε την ανάγκη να το κάνουμε».

Ο Κώστας Σόμμερ είπε πως όταν πάνε μια βόλτα με τα παιδιά, για να κατέβουν από το αυτοκίνητo θέλουν ένα τέταρτο.

«Δεν μου λείπει καθόλου να βγω μια βόλτα μονός μου, χωρίς τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ευτυχώς που έκανα παιδιά σε αυτή την ηλικία γιατί έχω τις εμπειρίες μου και νιώθω ‘’γεμάτος’’. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα να κάνω διαφημιστικά και με αναγνώριζαν στο σχολείο, στη γειτονιά. Έτσι, δεν μου ήρθε απότομα η αναγνωρισημότητα στην πορεία».

Ο Κώστας Σόμμερ είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά».

«Τον πιστεύω πολύ τον Νίκο Χαρδαλιά. Έχουμε όρεξη να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε δουλειά. Άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική νομίζω από όταν έγινα πατέρας. Θέλεις να κάνει κάτι που θα μείνει στα παιδιά σου».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν κυνήγησα τον γάμο, παντρεύτηκα στα 42, βρήκα τον κατάλληλο»

Her News

Σίσσυ Χρηστίδου για #MeToo: “Aν δεν μπορούν να απομακρυνθούν, ας φοβούνται λίγο περισσότερο”

HerNewskl

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Νίκα – «Σας παρακαλώ πολύ παιδιά»

HerNews ka