HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: “Τρόμαξαν” να την αναγνωρίσουν οι θαυμαστές της στα Grammys 2023

Αρκετοί θαυμαστές πήγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν τη σύγχυσή τους σχετικά με την εμφάνιση της Madonna στα  Grammy του 2023 την Κυριακή.

Η Madonna ανέβηκε στη σκηνή για να συστήσει την Kim Petras και τον Sam Smith για την «Unholy» εμφάνισή τους, όταν οι θαυμαστές σχολίασαν το βλέμμα της και συγκεκριμένα το πρόσωπό της.

«Προσπαθώ να αγνοήσω το γεγονός ότι η Madonna έχει ένα εντελώς νέο πρόσωπο». έγραψε ένας θαυμαστής μαζί με ένα βίντεο με meme όπου η Adele δείχνει μπερδεμένη σε έναν αγώνα μπάσκετ.

«Τι συνέβη στο πρόσωπο της Μαντόνα;», έγραψε κάποιος άλλος.

«Η Μαντόνα φαίνεται καλή για την ηλικία της… αν η ηλικία της είναι βαμπίρ 2.700 ετών που τρώει μωρά και μικρά ζώα ζωντανά», είπε κάποιος άλλος.

«Η Madonna ήταν υποψήφια για το «Καλύτερο νέο πρόσωπο» στα φετινά βραβεία Grammy;» ειρωνεύτηκε ένας χρήστης.

Η Madonna κράτησε τα μαλλιά της σε κοτσίδες από πλεξούδες με 2 στενές πλεξούδες να πέφτουν κάτω από τις μπροστινές πλευρές του προσώπου της που έμοιαζαν ουδέτερες με τα φρύδια της.

Φόρεσε ένα ασορτί μαύρο μπλέιζερ φόρεμα και μάξι φούστα πάνω από ένα λευκό πουκάμισο με γιακά και μαύρη γραβάτα και το συνδύασε με διχτυωτό καλσόν και μοβ γόβες πλατφόρμας.

Madonna

«Να τι έμαθα μετά από τέσσερις δεκαετίες στη μουσική», ξεκίνησε στην ομιλία της. «Αν σας αποκαλούν σοκαριστικό, σκανδαλώδες, ενοχλητικό, προβληματικό, προκλητικό ή επικίνδυνο, σίγουρα έχετε κάτι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η Madonna –η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος για την περιοδεία της στο “Celebration” – έχει λάβει αρκετά σχόλια ανησυχίας και κριτικής τον τελευταίο χρόνο για το «φρικτό» πρόσωπό της. 

Οι πλαστικοί χειρουργοί γιατροί είπαν προηγουμένως ότι πιστεύουν ότι έκανε λίφτινγκ προσώπου, επέμβαση στη μύτη και «τράβηξε» το δέρμα – μεταξύ άλλων ενέσεων.

Madonna: Η βιογραφική της ταινία ακυρώθηκε καθώς ετοιμάζεται για την Παγκόσμια περιοδία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Brad Pitt: Λανσάρει τη δική του skincare σειρά

HerNewskl

Michael Jackson: Οι κληρονόμοι του κερδίζουν 900 εκατ. δολάρια από την πώληση των επιτυχιών του

HerNews ka

Ο Μπιλ Γκέιτς επένδυσε 20 δις εκατομμύρια δολάρια για κλιματιστικά που δεν καίνε ρεύμα

Her News