HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σαμπρίνα: «Είναι πολύ φυσιολογικό ότι έπαψα να είμαι το “νούμερο ένα”»

Η Σαμπρίνα αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» τη λατρεία στον γιο της, το διαζύγιο και τις διαστάσεις που πήρε, καθώς και την «κρυφή» προσωπική της ζωή.

Για την παιδική ηλικία της μίλησε η τραγουδίστρια, αλλά και για την επιτυχία που έκανε στον χώρο.

«Γεννήθηκα και έμεινα μέχρι τα 15 μου χρόνια στη Ζιμπάμπουε. Έζησα πάρα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Αργότερα δέχτηκα «πόλεμο» και ήταν πολύ δύσκολα. Πολύς κόσμος νομίζει ότι το «Σαμπρίνα» είναι ψευδώνυμο, ενώ έχω βαφτιστεί έτσι. Όταν ήμουν μικρή, φορούσα τα ρούχα της μαμάς μου και έκανα την τραγουδίστρια. Ακόμα και τα χρόνια που ήμουν πολύ επιτυχημένη, δεν «την ψώνισα» ποτέ. Όσοι με ξέρουν καλά μου λένε: “μήπως θα έπρεπε να ήσουν λίγο περισσότερο ψώνιο;”. Είναι πολύ φυσιολογικό ότι έπαψα να είμαι το “νούμερο ένα”», είπε αρχικά η Σαμπρίνα.

Για τον γιο της αλλά και για τις διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση του διαζυγίου της, σημείωσε πως, «ο γιος μου είναι η λατρεία μου. Όλες οι αγορομάνες έχουμε μία «καψούρα». Ο γιος μου είναι ένας κούκλος. Σπουδάζει οικονομικά στον Βόλο».

Και πρόσθεσε η Σαμπρίνα: «με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε τέλειες σχέσεις τώρα. Τον πρώτο χρόνο υπήρχε μία αναμπουμπούλα. Με εκνεύριζε που όλοι ασχολούνταν με το διαζύγιο μου. Πιστεύω πως ο χρόνος είναι γιατρός σε όλα άλλα. Έπαθα κατάθλιψη όταν ο γιος μου μετακόμισε στον Βόλο, όταν ήταν 15. Όσο και να στενοχωριόμουν, δεν είπα ποτέ «όχι» στον γιο μου. Θεωρώ λάθος το «όχι» από τους γονείς. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τους δυο γονείς».

Για την προσωπική της ζωή η Σαμπρίνα ξεκαθάρισε ότι πρέπει να κρατιέται ιδιωτικά.

«Είμαι συντηρητική στην προσωπική μου ζωή.  Δεν αντέχω, δεν μπορώ να έχω κάτι και να συζητιέται. Προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Αν δεν δώσεις δικαίωμα, οι δημοσιογράφοι δεν ”χώνουν τη μύτη τους”».

Πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση;

Η Σαμπρίνα αποκάλυψε πως, «τα τελευταία 10 χρόνια, μέσω των social media, πάντα δηλώνω την άποψή μου για τα κοινά».

Η Σαμπρίνα κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ερασμία Μάνου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από τον γάμο της με τον Βασίλη Δημάκη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Her News

GNTM: Τι μας έμαθε η Ζωή & ο Κωνσταντίνος – Όλα όσα ειδάμε

Her News b

Κορινθίου –  Αϊβάζης: Θετική στον κορονοϊό κι η κόρη τους – Όσα αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου στον Αρναούτογλου

Her News b