HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Μιλά για την «παραλίγο θανατηφόρα» περιπέτεια της υγείας της

Η Madonna εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο λόγω βακτηριακής λοίμωξης που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι.

Η καλλιτέχνης, που τώρα έχει αναρρώσει, βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία για το ‘Celebration Tour’ και εξακολουθεί να απολαμβάνει τους θαυμαστές και τη μουσική της στα 65 της χρόνια. 

Σε μια από τις πρόσφατες συναυλίες της, η καλλιτέχνης από το Μίσιγκαν θυμήθηκε το τρομακτικό περιστατικό και πώς το ξεπέρασε με τη βοήθεια ειδικών.

Σε ένα διάλειμμα στο σόου στο Λος Άντζελες, η Madonna εξέπληξε τους θαυμαστές της με μια ομιλία στην οποία ευχαρίστησε τον Δρ Ντέιβιντ Άγκους , που ήταν παρών στο κοινό, για το έργο του να σώσει τη ζωή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

«Αυτό το καλοκαίρι είχα μια έκπληξη. Είχα μια παρ’ ολίγον θανατηφόρα εμπειρία… ναι και δεν κάνω πλάκα! Ήταν αρκετά τρομακτικό. Προφανώς, δεν το ήξερα για τέσσερις ημέρες, επειδή ήμουν σε προκλητικό κώμα», θυμήθηκε η Madonna.

Πώς πήγε η ανάρρωση της Madonna

Σύμφωνα με την ίδια την τραγουδίστρια, η πρώτη της λέξη όταν ξύπνησε ήταν «όχι» και στην «ομιλία» της εξήγησε γιατί: «Είμαι σίγουρη ότι ο Θεός μου έλεγε: “Θέλεις να έρθεις μαζί μας ; Θέλεις να έρθεις μαζί μου; Θέλεις να πας από αυτόν τον τρόπο;». Και είπα: «Όχι. Όχι».

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης, η Madonna είπε ότι ο γιατρός της την έπεισε να «βγει στον ήλιο» γιατί θα βοηθούσε το συκώτι της – το οποίο είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της ασθένειας – να επανενεργοποιηθεί.«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να περπατήσω από το σπίτι μου στην αυλή μου και να βγω στον ήλιο», πρόσθεσε η καλλιτέχνις συγκινημένη καθώς οι θαυμαστές χειροκροτούσαν τη γενναιότητά της.

«Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ήταν δύσκολο και δεν ήξερα πότε θα μπορούσα να σηκωθώ ξανά, πότε θα μπορούσα να είμαι ξανά ο εαυτός μου και πότε θα έπαιρνα την ενέργειά μου πίσω», είπε. Εν τω μεταξύ, η περιοδεία της έχει αποδείξει ότι, μετά από αρκετούς μήνες, είναι ξανά η ίδια με φορτισμένες μπαταρίες, σε κορυφαία φόρμα και έτοιμη να συνεχίσει την καριέρα της.

Madonna: Έφτυσε…μπύρα στους θαυμαστές κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Μπάιντεν με εκείνον να τον αποθεώνει: «Έβαλες 50 πόντους»

Her News b

Η Britney Spears ποζάρει εντελώς γυμνή στην παραλία αφού αποκάλυψε ότι της φέρνει «χαρά»

HerNews ka

Shakira: Είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της!

HerNewskl