HerNews.gr
DECORNEWS

5 ξεπερασμένες τάσεις για τις εισόδους που πρέπει να αποφύγετε και τι να κάνετε για μια φιλόξενη είσοδο

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι όταν έρχονται, οπότε θέλετε να αντικατοπτρίζει το υπόλοιπο σπίτι και να αναδεικνύει την αίσθηση του στυλ σας.

Με το υπόλοιπο σπίτι να κάθεται στους ώμους της, υπάρχει μεγάλη πίεση για να γίνει σωστά. Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, αλλά η εμμονή σε ξεπερασμένες τάσεις είναι αρκετή για να καταρρεύσουν γρήγορα οι καλοπροαίρετες ιδέες εισόδου ή, τουλάχιστον, να φαίνονται “βαρετές” και χωρίς ενέργεια. 

Εδώ είναι οι τάσεις που αποχαιρετούν με χαρά οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και τα εναλλακτικά στυλ που υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες.

1. Πάρα πολλά μπιχλιμπίδια

Είσοδος με statement πολυέλαιο και τραπέζι στο κέντρο.

Είναι επίσημο, η είσοδος σας έχει πάρα πολλά “πράγματα” μέσα. Υπάρχει σίγουρα μια τάση να γεμίζετε αυτούς τους χώρους με διακόσμηση για να φέρετε προσωπικότητα στην είσοδό σας, αλλά αυτό μπορεί συχνά να δώσει λάθος τόνο για ένα σπίτι. Αυτό ισχύει για κορνίζες φωτογραφιών μέχρι μικροσκοπικά μπιχλιμπίδια.

Εάν τα κομμάτια που χρησιμοποιείτε ως διακόσμηση τραπεζιού κονσόλας εισόδου δεν προσθέτουν καμία χρησιμότητα ή προσωπική πινελιά στο χώρο, πρέπει να φύγουν.

2. Τοίχοι γκαλερί

Χώρος εισόδου με μεγάλα έργα τέχνης και πάγκο.

Εάν απομακρύνεστε από τα μικροσκοπικά αξεσουάρ και έχετε ακολουθήσει τον δρόμο της τέχνης, υπάρχει επίσης μια απαρχαιωμένη τάση που πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μια μικρή είσοδος μπορεί να φαίνεται σαν το τέλειο σημείο για έναν τοίχο γκαλερί που δεν θα κυριαρχεί στον χώρο, αλλά οι σχεδιαστές στην πραγματικότητα προτείνουν το αντίθετο για να κάνουν τους μικροσκοπικούς χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι.  

3. Κλισέ αντικείμενα

Είσοδος με μεγάλα έργα τέχνης και δύο καρέκλες.

Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιείτε σχέδια που βλέπετε στο Instagram ως πρότυπο για τη νέα σας είσοδο, οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να μην στολίσετε την είσοδο σας με γενικά κομμάτια που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα διακόσμησης σπιτιού . Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ως ο χώρος που προσφέρει στους επισκέπτες την πρώτη εικόνα για το σπίτι σας, θέλετε να το κάνετε να αισθάνεται ότι αφηγείται το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας σας.

4. Ολόλευκη είσοδος

Μπεζ και κρεμ είσοδος με διακοσμημένο τραπέζι κονσόλας μπροστά από τις σκάλες.

Ακόμα κι αν προσπαθείτε να κάνετε μια μικρή είσοδο να φαίνεται πιο φωτεινή και μεγαλύτερη, ο μεγαλύτερος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ισορροπία. Πειραματιστείτε με αποχρώσεις που αποπνέουν ζεστασιά και δίνουν έναν φιλόξενο τόνο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εξισορροπώντας το λευκό με ζεστό ξύλινο δάπεδο ή ένα τραπέζι κονσόλας από ξύλο βελανιδιάς για να ζεσταθεί η παλέτα. Η προσθήκη πρασίνου σε έναν χώρο που χρησιμοποιεί ουδέτερους τόνους μπορεί να προσθέσει ξανά ζωή και διάσταση στον χώρο.

5. Γενικές τάσεις

Είσοδος με τραπέζι στο κέντρο μπροστά από γυμνό τοίχο από τούβλα και τοίχο με πάγκο και έργα τέχνης.

Σκεφτείτε μια είσοδο ως τον μεταβατικό χώρο μεταξύ του σπιτιού σας και του έξω κόσμου. Το να ακολουθείς τις βασικές τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού που θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σπίτι σε όλο τον κόσμο είναι μια χαμένη ευκαιρία σύμφωνα με τους σχεδιαστές. Όταν ένας χώρος ακολουθεί πολύ αυστηρά τις τάσεις, μπορεί γρήγορα να φαίνεται παλιός και απρόσωπος. Η χρήση των τάσεων ως πηγή έμπνευσης δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αλλά αυτές οι πρόσθετες προσωπικές πινελιές θα κάνουν τον χώρο να λάμψει.

4+1 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε είσοδος σπιτιού σύμφωνα με τους σχεδιαστές

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cloffice: Η τάση για γραφείο στο σπιτι που ήρθε για να μείνει!

Her News b

Συμβουλές για να κάνετε τον χώρο σας φιλικό & ταυτόχρονα κομψό για τα κατοικίδια

HerNews ka

Πώς να διακοσμήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς στολίδια

HerNews ka