HerNews.gr
Συνταγές

Υγιεινό και νόστιμο smoothie με μπανάνα

Αν θέλεις να πιεις κάτι που θα σου αρέσει πολύ, αλλά επίσης να θρέψει σε βάθος το σώμα σου, αυτή η συνταγή  για smoothie με μπανάνα, είναι για σένα.

Μπορείς πάντα να εστιάζεις στη χρήση των πιο πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά τροφίμων, που έχεις στη διάθεσή σου. Έτσι θα έχεις ένα πραγματικά χορταστικό, νόστιμο smoothie. Αυτή η συνταγή είναι απόδειξη ότι το υγιεινό και το νόστιμο δεν αποκλείονται μεταξύ τους.  Είναι απολύτως δυνατό να έχεις ένα smoothie που μοιάζει περισσότερο με μιλκσέικ και σαν επιδόρπιο, αλλά εξακολουθεί να είναι γεμάτο με σημαντικά οφέλη για την υγεία.

Έχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα γλυκύτητας από τη μπανάνα, και θα ρίξεις  κρυφά μερικά λαχανικά προσθέτοντας κουνουπίδι, που δημιουργεί μια εξαιρετικά κρεμώδη υφή.

Συστατικά

1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη, συν περισσότερο όσο χρειάζεται
1 μπανάνα
½ φλιτζάνι κουνουπίδι (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα θαλασσινό αλάτι για επικάλυψη

Εκτέλεση

Τοποθέτησε το γάλα, την μπανάνα, το κουνουπίδι, το φυστικοβούτυρο και τη βανίλια σε ένα μπλέντερ  κι ανακατέψτε σε υψηλή ταχύτητα για περίπου 1 λεπτό ή μέχρι να επιτύχετε μια παχιά, κρεμώδη υφή. Εάν χρειάζεται, πρόσθεσε επιπλέον γάλα κι ανακάτεψε ξανά, μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή. Πασπαλίζουμε με μια πρέζα αλάτι και απολαμβάνουμε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πασχαλινό τσουρέκι – Η πιο εύκολη συνταγή

Her News b

Σπιτικό γιαούρτι: Εύκολα και γρήγορα

Her News

Συνταγή: Ντολμαδάκια γιαλαντζί αμπελόφυλλο

Her News