HerNews.gr
Fitness

Tips για να μείνετε σε φόρμα το φθινόπωρο

Όταν σκέφτεστε το φθινόπωρο, μπορεί να σκεφτείτε αυτόματα lattes, άνετα πουλόβερ και καραμέλες για το Halloween. Ωστόσο, το φθινόπωρο είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε στους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση! Ο πιο δροσερός καιρός είναι η ιδανική στιγμή για να βγείτε έξω και να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή.

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φθινοπωρινές συμβουλές φυσικής κατάστασης που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε υγιείς και σε φόρμα.

Πώς να μείνετε σε φόρμα το φθινόπωρο

Το καλοκαίρι είναι πολύ ζεστό, αλλά το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να επωφεληθείτε από όλα όσα έχει να προσφέρει η φύση. Ο πιο δροσερός καιρός σημαίνει επίσης ότι μπορείτε επιτέλους να πάτε για τρέξιμο ή να περπατήσετε έξω χωρίς να αισθάνεστε ότι θα λιώσετε.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές άλλες εξαιρετικές υπαίθριες δραστηριότητες για να απολαύσετε, όπως πεζοπορία, ποδηλασία κι ακόμη και κάποια αθλήματα.

Η περισσότερη καρδιαγγειακή άσκηση είναι αποδεδειγμένα ωφέλιμη για την υγεία σας και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνετε από το να απολαμβάνετε την ύπαιθρο; Όχι μόνο θα κάνετε εξαιρετική άσκηση, αλλά θα λάβετε επίσης λίγη απαραίτητη βιταμίνη D από τον ήλιο.

Καθώς οι μέρες γίνονται μικρότερες, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να κάνετε μια προπόνηση αργότερα μέσα στην ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μία από τις καλύτερες συμβουλές φυσικής κατάστασης για το φθινόπωρο είναι να γυμνάζεστε το πρωί. Όχι μόνο θα το βγάλετε από τη μέση, αλλά θα ξεκινήσετε επίσης τη μέρα σας με λίγη επιπλέον ενέργεια.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παραμείνετε παρακινημένοι με τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση είναι να θέσετε ορισμένους στόχους. Είτε τρέχετε μια συγκεκριμένη απόσταση, χάνετε ένα συγκεκριμένο ποσό βάρους ή ολοκληρώνετε μια προκλητική προπόνηση. Το να έχετε κάτι για να εργαστείτε θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο.

Τέλος, το να έχετε ένα καθορισμένο πρόγραμμα διευκολύνει τον προγραμματισμό των προπονήσεων σας. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Re-treatyouself: Αυτόν τον Μάιο χάρισε στον εαυτό σου ένα διήμερο χαλάρωσης και ανανέωσης στο ανοιξιάτικο Πήλιο

Her News b

Οι κορυφαίες ασκήσεις για γλουτούς που θα αναδείξουν την φυσική σου κατάσταση

HerNews ka

4 θέσεις γιόγκα για ανακούφιση μετά τη δουλειά

Her News