HerNews.gr
DECORNEWS

Update στην κουζίνα με τις νέες τάσεις

Αυτή η χρονιά ήταν ιδιαίτερα εμπνευσμένη. Πολλοί σχεδιαστές εσωτερικών χώρων αποκάλυψαν μια σειρά από νέες τάσεις για να κάνουμε update στην κουζίνα μας.

Εδώ, εντοπίζουμε τις πιο βασικές τάσεις που θα διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε την κουζίνα την καρδιά των σπιτιών μας.

Οι νέες τάσεις για την διακόσμηση στην κουζίνα

Όσον αφορά τους χρωματικούς συνδυασμούς κουζίνας, η τελευταία τάση είναι να είστε τολμηροί. Εάν η κουζίνα σας είναι μέρος ενός χώρου ενιαίας διαρρύθμισης ή συνδέεται οπτικά με την τραπεζαρία ή το σαλόνι, σκεφτείτε ένα color block για να δώσετε όχι μόνο σε αυτόν τον χώρο, αλλά ακόμα και στο υπόλοιπο σπίτι μια ανανέωση.

Όσον αφορά τα δάπεδα κουζίνας, οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων διαπιστώνουν όλο και περισσότερο ότι οι πελάτες τους θέλουν ξύλο, όπου αυτοί οι χώροι έχουν παραδοσιακά πλακάκια για πρακτικούς λόγους. ‘Έτσι για το δάπεδο, προτείνουμε πάντα φυσικό ξύλο δρυός ως τον γενικό νικητή για ευελιξία και ανθεκτικότητα στο στιλ. Κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται ανοιχτό κι ευάερο.

Σχετικά με τα χρώματα στα ντουλάπια, υπάρχει μια στροφή προς τη χρήση πιο σκούρων αποχρώσεων, για να γεμίσετε αυτόν τον χώρο με προσωπικότητα, ενώ ταυτόχρονα κρύβετε έξυπνα τυχόν λεκέδες ή βαθουλώματα.

Το ντουλάπι είναι γενικά ένας χώρος που χρησιμοποιείται πάρα πολύ και σε καθημερινή βάση.  Μεγάλα κουτιά, βαριές τσάντες και πολλά άλλα μπορούν να κάνουν αυτόν τον χώρο να φαίνεται λίγο ατημέλητος. Αλλά οι πιο σκούροι τόνοι βαφής μπορούν να κρύψουν εύκολα αυτά τα προβλήματα. Παράλληλα δίνουν στο δωμάτιο μια φρέσκια εμφάνιση.

Τέλος, αν αναρωτιέστε πώς να επιλέξετε μια βρύση κουζίνας, ήρθε η ώρα να τολμήσετε. Είναι φυσικό να στραφείτε σε κλασικές παλέτες χρωμάτων. Αλλά αυτό δεν θα ήταν μια τάση εγκεκριμένη για φέτος, χωρίς μια μικρή ανατροπή.

Είναι η λάμψη ενός λαμπερού τόνου ή ενός φωτεινού χρώματος στη βρύση που δίνει λίγη ενέργεια σε ένα δωμάτιο σαν την κουζίνα. Πάρα πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τελευταία βρύσες από ορείχαλκο και γραφίτη ή κασσίτερο στις κουζίνες τους.

Κουζίνα: Τα πιο δημοφιλή χρώματα για το 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αέρινη διακόσμηση με καπέλα: Οι 3 τρόποι να την πετύχεις

Her News

Κάθε πότε πρέπει να πλένουμε τις πετσέτες μπάνιου και γιατί

Her News

Ποια χρώματα προσελκύουν τα κουνούπια στο σπίτι και ποια τα απωθούν

HerNews ka