HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

5 Συμβουλές για το σεξ που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή

Πιθανότατα θα γνωρίζετε ήδη μερικές από αυτές τις συμβουλές για το σεξ, αλλά εγγυόμαστε ότι θα μάθετε ένα ή δύο πράγματα που θα πάνε το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο.

Θυμηθείτε επίσης ότι η ευχαρίστησή σας είναι εξίσου σημαντική με του συντρόφου σας, οπότε αν δεν σας αρέσει καμία από τις προτάσεις, αφήστε τις. Κι ενώ αυτή η λίστα αποτελείται κυρίως από συμβουλές για το σεξ που θα σας βοηθήσουν να γίνετε «καλύτερες στο κρεβάτι», αξίζει επίσης να θυμάστε ότι η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί.

1. Μάθετε το σώμα σας

Μην περιμένετε από τον σύντροφό σας να διαβάζει το μυαλό σας. Ο πειραματισμός με την ευχαρίστηση του εαυτού σας είναι το κλειδί για να μάθετε για τον εαυτό σας. Στη συνέχεια, πάρτε ό,τι μαθαίνετε από τον αυνανισμό κι επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας. Ο σύντροφός σας θα είναι καλύτερος στο να σας ευχαριστήσει αν μπορείτε να του πείτε αυτό που σας αρέσει.

2. Προσδιορίστε τι σας ξενερώνει

Πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να διώξετε ότι σας ξενερώνει στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι, αντί να προσπαθείτε να βρείτε και να προσθέσετε πράγματα που σας ανάβουν, είναι πιο εύκολο να αφαιρέσετε πράγματα που σας ξενερώνουν. Για παράδειγμα, αν ένα ακατάστατο σπίτι σας αγχώνει, θα είστε πιο αφοσιωμένες και πρόθυμες να συμμετάσχετε αν το σπίτι είναι καθαρό.Το να κάνετε μικρές αλλαγές αφαιρώντας πράγματα που δεν σας αρέσουν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη σεξουαλική σας ζωή.

3. Μάθετε να επικοινωνείτε τα θέλω και τις ανάγκες σας στον σύντροφό σας

Η επικοινωνία είναι βασικό συστατικό για την εκπλήρωση του σεξ. Δεν υπάρχουν κακοί εραστές, απλώς κακοί επικοινωνιολόγοι. Επικοινωνήστε τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και σίγουρα μην φοβάστε να το πείτε στον σύντροφό σας όταν κάτι σας φαίνεται  καλό ή κακό.

4. Άσκηση

Η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες κι ορμόνες κι επίσης σας βοηθά να συντονιστείτε με το σώμα σας. Ιδιαίτερα όσο θα μεγαλώνετε, η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της επιθυμίας.

5. Διατηρήστε ισχυρή συναισθηματική οικειότητα

Το συναισθηματικό κλίμα της σχέσης σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη σεξουαλική σας ζωή. Εάν το κλίμα της σχέσης είναι τοξικό ή αρνητικό με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό θα επηρεάσει δραματικά το πώς αισθάνεστε σεξουαλικά.

Tips που θα κάνουν τον οργασμό ακόμη καλύτερο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγεθος πέους: Πώς μετριέται; Ποιος είναι ο μέσος όρος;

Her News b

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Τι βρίσκουμε σέξι στον άλλον;

Her News

Σεξ: Σε ποιο μέρος λατρεύει κάθε ζώδιο να έρχεται σε ερωτική επαφή;

Her News b