HerNews.gr
Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή για αλλαγή σκυτάλης

Εποχή Κασσελάκη ξημέρωσε στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την νίκη του, επί της Έφης Αχτσιόγλου στις χθεσινές εκλογές. Ο Στέφανος Κασσελάκης που εμφανίσθηκε την τελευταία στιγμή, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να επικρατήσει με ποσοστό 56% έναντι 44% της αντιπάλου του και από σήμερα είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διαδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα.

Ημέρα σημαντικών αλλαγών η σημερινή στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θα επισημοποιηθεί η αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έπειτα από τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, ο νικητής Στέφανος Κασσελάκης συναντάται με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Το κλίμα είναι θετικό ενώ η συνάντηση είναι σε εξέλιξη εδώ και 15 λεπτά.

Οι κ. Τσίπρας και Κασσελάκης έχουν ολιγόωρη συνάντηση, προτού ο κ. Κασσελάκης αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Κασσελάκης έφθασε με το μετρό ενώ στην είσοδο της Βουλής τον περίμενε ο κ. Αποστολάκης που τον συνόδευσε μέχρι το γραφείο του κ. Τσίπρα.

Στις κάμερες οι δύο άντρες είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία και αναφέρθηκαν στην φράση του κ. Κασσελάκη, για τον «πόλεμο» του ΣΥΡΙΖΑ, για τους συντρόφους, για το ποιος είναι πρώτος ή δεύτερος, θέλοντας να δείξουν πως υπάρχει ομοψυχία και ενότητα την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συμβουλή του Αλέξη Τσίπρα στον Στέφανο Κασσελάκη κατά τη συνάντησή τους

«Συγχαρητήρια από κοντά. Σιδεροκέφαλος, την έχεις ακούσει την έκφραση, θα σου χρειαστεί. Να χαρείς τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική οι χάρες δεν είναι περίσσιες, και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες και πολλές. Να χάρεις αυτές τις μέρες και να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Οι δυνατότητες είναι σημαντικές. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω από τις δηλώσεις σου μια φράση σου. Αυτό που είπες στους συντρόφους ότι ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος. Δεν είναι NBA», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη.

Με τη σειρά του ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στον πρώην πρόεδρο του κόμματος, ανέφερε πως, «στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Και στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος, και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη φωτιά. Θα αποζημιώσουμε αυτούς που επλήγησαν»

HerNews ka

Τραγωδία στα Τέμπη: Η απόλυτη σύγχυση στο σταθμαρχείο Λάρισας το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης

HerNews ka

Υπουργείο Παιδείας: Συγκλονίζει το βίντεο για το σχολικό bullying – Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

HerNews ka