HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 35 ψυχολόγους»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την τηλεόραση, τις εκπομπές μόδας και τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς να συμμετέχει σε τέτοια πρότζεκτ.

«Στο ‘Shopping Star’ τους είπα ότι έπρεπε να είμαι στον 2ο όροφο και εκείνοι με ήθελαν τρία υπόγεια κάτω… όπως ήταν πάντα», λέει με δεικτικό τρόπο και συμπληρώνει:

«Λες να μην με ήθελαν στο ‘My Style Rocks’; Με πήρε ρουμάνικο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω dating reality. Μου έγινε πρόταση και για το ‘celebrity’ (σ.σ. στον ΣΚΑΙ)».

«Είναι πιόνι»

Αναφερόμενος στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημειώνει:

«Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου σε ένα σκάκι να κάνει μια το ένα πιόνι και μια το άλλο. Όπου κάτσει το πιόνι. Δεν έχω προλάβει να δω αν αυτή η κοπέλα είναι καλή σε κάτι γιατί όλο αλλάζει», επισημαίνει, ενώ για τη Σοφία Χατζηπαντελή λέει:

«Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς θα εμφανίζεται στα σειρά «Σύρματα» της ΕΡΤ.

«Είμαι στην ΕΡΤ, μάλλον θα κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από τα ‘Σύρματα’. Τα ‘Σύρματα’ στα οποία θα συμμετέχω νομίζω ότι γράφτηκαν πάνω σε εμένα και την περιπέτειά μου. Κάνω έναν καθηγητή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μιμή Ντενίση: «Τα βασανιστήρια που μου έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν όταν…»

HerNews ka

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την υπόθεση με την Ιωάννα Τούνη

HerNewskl

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς

Her News b