HerNews.gr
Social News

Madonna: Ο ξέφρενος χορός της με τους φίλους του γιού της στο party των γενεθλίων του

Η Madonna δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να περιστρέφεται πάνω σε δύο  γυναίκες και να χορεύει με έναν άντρα καλεσμένο στο πάρτι για τα 18α γενέθλια του γιου της την Κυριακή.

Η τραγουδίστρια  που πρόσφατα ανάρρωσε από έναν απειλητικό για τη ζωή της φόβο για την υγεία της τον Ιούνιο – ήταν σε ετοιμότητα για να γιορτάσει τον David Banda στο hot spot της Νέας Υόρκης The Fleur Room.

Μαντόνα

«Χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλια David Banda! Φυλετικό όνομα -Senzangakhona- Απόγονος της φυλής Ngoni.!», έγραψε η Madonna στη λεζάντα ενός βίντεο από το ξέφρενο πάρτι.

«Είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει σχεδόν 18 χρόνια από τότε που σας γνωρίσαμε στο Mchinji στο Ορφανοτροφείο Home of Hope! Το όνομά σου σημαίνει «Πες την αλήθεια»!», συνέχισε.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο όνομα για έναν καλλιτέχνη! Μεγαλώνεις σε έναν πραγματικά αξιόλογο άνθρωπο! Είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για εσένα! ♥️ 🇲🇼λάμπεις  σαν το πιο λαμπερό αστέρι! ⭐️⭐️⭐️».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η Μαντόνα με τα παιδιά της

Στο βίντεο, η Madonna φαίνεται να χορεύει ανάμεσα σε μια γυναίκα που φορά ένα διάφανο σύνολο, που αποκάλυπτε τις θηλές της, και μια άλλη καλεσμένη που φόρεσε ένα μάξι φόρεμα με δύο τολμηρά σκισίματα.

Η νικήτρια των Grammy, από την πλευρά της, φόρεσε με ένα μαύρο mini blazer φόρεμα, το οποίο ήταν κουμπωμένο με μεγάλες πολύχρωμες παραμάνες και ένα ζευγάρι ασημί, εντυπωσιακές μπότες.

Συνδύασε το look με ένα ασημένιο κολιέ με αλυσίδα, διχτυωτές κάλτσες και ασημένιες μπότες μέχρι το γόνατο, καθώς κρατούσε μια τσάντα που έγραφε «ΚΛΕΦΤΗΣ».

Μαντόνα

Άλλα κλιπ περιείχαν καλεσμένους να κάνουν twering, τα μικρότερα παιδιά της Madonna στα decks του DJ και τον εορτάζων να σβήνει τα κεριά στην τούρτα του.

Όταν η Madonna επισκέφτηκε το Μαλάουι για ένα ανθρωπιστικό ταξίδι το 2006 με τον πρώην σύζυγό της Guy Richie, το τότε ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει τον David από το Home of Hope, ένα ορφανοτροφείο στην πρωτεύουσα Λιλόνγκουε.

Αργότερα περιέγραψε τον ιδιαίτερο δεσμό της με τον έφηβο σε μια σπάνια συνέντευξη για τα παιδιά της.

«Είναι αυτός με τον οποίο έχω τα περισσότερα κοινά», είπε στη βρετανική Vogue το 2019.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νικόλ Κίντμαν: Μία «άλλη» στο Instagram

Her News b

Οι πιο ποθητές γυναίκες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά

Her News

GNTM: Αποκαλύφθηκε ένας από τους guest-κριτές στο Instagram

HerNewskl