HerNews.gr
Social News

Οι πιο ποθητές γυναίκες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά

Μπορεί κάθε γυναίκα να έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και φυσικά να είναι μοναδική. Όμως υπάρχουν και κάποια στοιχεία που κάνουν τις γυναίκες ακόμα περισσότερο ποθητές στα μάτια των αντρών σύμφωνα με έρευνες. Και όχι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αφορούν την εμφάνιση όπως πολλοί θα περίμεναν. 

Καταρχάς η γυναίκα που είναι έξυπνη τραβάει τα βλέμματα και κάνει τους άντρες να μην μπορούν να την βγάλουν από το μυαλό τους. Είναι η γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, στηρίζεται στις δικιές της δυνάμεις και φυσικά  είναι η γυναίκα η οποία επιλέγει άνδρα τον οποίον θαυμάζει. Μόνο οι αδύναμοι άνθρωποι επιθυμούν να περιστοιχίζονται από κατώτερους ανθρώπους προκειμένου να φαντάζουν οι ίδιοι καλύτεροι.

Επίσης ποθητή είναι η γυναίκα που έχει χιούμορ. Έχει ατάκα, ξέρει να απαντήσει, ξέρει πότε να το κάνει, ξέρει σε ποιον να το κάνει και τέλος γνωρίζει να το δέχεται χωρίς γκρίνιες και υστερίες. Το χιούμορ είναι η πιο μεγάλη ευλογία της ανθρωπότητας και φυσικά και δείγμα ευφυΐας. 

Τέλος, ποθητές είναι οι γυναίκες που είναι ακομπλεξάριστες και δεν είναι ζηλιάρες και φυσικά βρίσκουν λόγους να είναι χαμογελαστές. Είναι η ιδια γυναίκα που θαυμάζει τις ωραίες γυναίκες. Αν είσαι σε θέση να θαυμάσεις το όμορφο και να παραδεχθείς την ανωτερότητα κάποιου άλλου, είσαι πραγματικά μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Victoria Beckham: Ευχήθηκε στον σύζυγο της David για τα γενέθλια του με την πιο sexy φωτογραφία του!

HerNews ka

Ηλίας Μαμαλάκης: Για ακόμη μια φορά στο νοσοκομείο με γαστρορραγία

HerNews ka

Φαίη Ξυλά: Μιλά για την σχέση της με τον Βασίλη Μίχα – “Δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω τίποτα.”

Her News b